sunnuntai 18. elokuuta 2013

Magic Style Brush by OBH Nordica
Joku ehkä muistaakin, kun kirjoittelin hojenneesta kihartimestani täällä. Blogiyhteistyön myötä pääsin kuitenkin kokeilemaan jotain ihan uutta laitetta ja siitä on nyt muutaman kokeilun jälkeen tullut uusi suosikkini. Kyseessä on OBH Nordican lämpenevä muotoiluharja Magic Style Brush.

Mä kaipasin sellaista tuotetta, jolla saisi aamuhiukset nopeasti ojennukseen, joten Magic Style Brushin kuvaus upposi muhun kuin veitsi voihin....

Kiireinen aamu? Bad hair day? Ei huolta, OBH Nordican uutuus Magic Style Brush pelastaa pinteestä. 

Magic Style Brush on ammattilaisten kehittämä lämpenevä muotoiluharja. Sen juju on pyöröharjamaisessa rakenteessa: tiheät ja ohuet piikit erottelevat hiukset hyvin, ja näin keraamisen pinnan lämpö jakautuu tasaisesti jokaiseen hiukseen. Hiuksista tulee kiiltävät ja muotoillut juuresta latvaan jokaisella harjan vedolla – helposti ja nopeasti. 

Muotoiluharjan ionitoiminto vähentää hiusten sähköisyyttä ja tekee hiuksista kiiltävät.Magic Style Brush ei varsinaisesti korvannut mun vanhaa fööniä, sillä tämä on tarkoitettu nimenomaan kuivien hiusten muotoiluun eikä föönaamiseen, mutta se on todellakin korvannut mun suoristusraudan! Cloud Nine -suoristusrautani oli nimittäin hyvä pitkille hiuksille ja pidennykselle, mutta nyt se tuntuu tekevän hiuksista vähän turhankin sileät, eikä sillä saa taivuteltua latvoja kivasti. Tällä harjalla taas saa nimenomaan samannäköiset hiuksen kuin silloin kun kampaaja käyttää fööniä ja pyöröharjaa, mutta paljon helpommin ja vaivattomammin!!

Koska pesen hiukseni iltaisin ajan säästämiseksi, niin en ole oikeastaan kaivannutkaan tähän kuivaustoimintoa. Fööni löytyy yleensä kaikista hotelleistakin. Siksi Magic Style Brush tuleekin tästä eteenpäin kulkemaan aina mukanani myös matkoilla vaivattomuutensa takia ja sen takia, että ionitoiminnolla saa myös hotelliföönien jälkeiset karkaavat hiuskiehkurat paikoilleen.


Muita plussia tuotteelle mukavasta kahvasta (siinä on jonkinlainen liukuestopinta) ja pitkästä johdosta, sillä varsinkin reissuissa ei tiedä miten pitkällä pistoke tulee olemaan.

Eniten mä kuitenkin yllätyin ehkä siitä, miten näinkin yksinkertainen tuote saa niinkin näkyviä tuloksia aikaiseksi. Se lämpenee nopeasti ja hiusten latvat taipuvat hetkessä. Ensimmäisellä kiehkuralla mulla pääsi jopa spontaani "wow!" koska en odottanut tukan kihartuvat niin nopeasti ja niin paljon. Hetkellisesti säikähdin, että lopputoloksesta tulee samanlainen kuin jokaisessa ala-asteen luokkakuvassa oli, mutta ylläripylläri ei tullutkaan!! ;)

Nyt kaipaan vain kahta asiaa - lämmönkestävää pussukkaa, jota kihartimen voisi ottaa mukaan myös aamusalille tms. kun ei kerkiä odottaa raudan jäähtymistä ja vähän parempaa muotoilutuotetta kuin mitä mulla nyt on. Himskatti, kun on kaappi täynnä kalliita tuotteita, mutta nyt kun ei ole sitä pidennystä tukassa, niin aineet ei enää toimi, eikä niitä kuitenkaan raski heittää pois....

Jos joku jäi miettimään, niin harjaa saa kolmessa eri koossa ja mulla on niistä keskimmäinen. Niin, ja tiesittekös, että Björn Axén Tools by OBH Nordica -tuotteet on kehitetty yhteistyössä Ruotsin hovista vastaavan Björn Axén -kampaamoketjun kanssa? Mä en tiennyt. Mahtavatkohan Victoria ja Madeleine käyttää samaa tuotetta? :)


Kiitos OBH Nordicalle uudesta kaverista! :)

P.S. Onko kukaan muu kokeillut Magic Style Brush - harjaa??

12 kommenttia:

 1. Nyt tuli postaus kuin tilauksesta! Olen pyöröharjan ja föönin kanssa nyt pitkään tuskastellut mihin sattuu sojottavia pitkähkön polkkatukan latvoja. Tämä lähtee kyllä heti tilaukseen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen! Mutta tämä on tosiaan kuiville hiuksille. Itse mietin vielä sellaisen pyöröharjaföönin ostamista, sitä sitten voisi käyttää kosteaan tukkaan. :)

   Poista
 2. Oliskohan tossa ratkaisu mun hiusongelmiini?!

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa tosi hyvältä! Osaatko sanoa tämän tuotteen jälleenmyyjiä, löytyisikö esimerkiksi jostain nettikaupoista? Entäs hintaluokka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisin nähdän tämän mm. Prismassa ja hinta oli jotain 60€. :)

   Poista
 4. Miten sait yhteistyön???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitos kommentistasi. Ymmärrät varmaan, että en mielelläni puhu työ-, raha- tai sopimusasioista kommenttiboksissa, liittyipä ne työhöni, blogiini, ostoksiini tai muuhun elämään... :)

   Poista
 5. Hei! Vaikka postauksesta on piiiiitkä aika, haluaisin kysyä, tuleeko tuon harjan kanssa käyttää lämpösuojaa tmv ennen kihartamista/suoristamista? Itse vihdoinkin sain tilattua kyseisen tuotteen, uujea - mutta mietityttää, sillä missään arvosteluissa ei näy kenenkään käyttävän lämpösuojaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, mä käytän aina lämpösuojaa, koska sitä on hiuksiin jätettävässä hoitoaineessani, minkä avulla selvitän hiukseni pesun jälkeen. Kaiketi lämpösuojaa suositellaan käytettäväksi aina föönien/kihartimien/suoristurautojen kanssa, mutta sekin on makuasia mitä sitten lopulta tekee. Voithan testata molempia tai eri lämpösuojatuotteita, jos lämpösuoja on jossakin todella hoitavassa tuotteessa, joka lopulta latistaa hiuksia, niin ehkä kihartimella ei sitten saa niin paljon eroa aikaiseksi, mutta muuten se on mun mielestä hiusten kannalta suositeltavaa eikä pitäisi vaikuttaa kihartimen toimintaan. :)

   Poista
 6. Moikka! Suosittelisitko tuotetta yhä vai onko markkinoille tullut vastaava ja parempi versio? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, en ole ostanut mitään uudempaa laitetta hetkeen ja vaikka käytänkin kihartimia suhteellisen harvoin, niin ajattelin tänään taas käyttää ko. tuotetta. Eli suosittelisin edelleen. :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...