lauantai 31. elokuuta 2013

i want
(Kuvat: Net-a-Porter)
 
Tiedättekös mitä? Mulla on taas päähänpinttymä, nimittäin haluan löytää jonkun rennon näköisen neuleen tai collagen, jossa olisi korukiviä tms. koristeena. Ainoa mielikuviani vastaava on toistaiseksi ollut tämä Net-a-Portertelta löytynyt aivan liian kallis Biyanin versio...höh. Mietiskelen tässä justiinsa mitä laittaisin päälle, kun olen menossa iltapäivällä katsomaan Gloria Fashion Showta ja valkoinen froteekylpytakkini tuntuu aivan liian hyvältä päällä. Ei sillä, että mikään uusi ostos ratkaisisikaan mun tämän hetken ongelmaa.... 

Mulle kävi muuten niin harmillisesti, että seuralaiseni estyi tulemaan tänään paikalle lastensa vuoksi ja nyt täytyy mennä Gloriaan itsekseni. Sinänsä harmi, mutta toisaalta, saanpahan keskittyä itse vaatteisiin ja kuvien ottamiseen, mikäli kiinnostavaa tulee vastaan. Toivottavasti Gloria ei petä tänäkään vuonna, sillä ikäväkseni joudun toteamaan, ettei Cosmon torstaisesta muotinäytöksesta jäänyt mieleen muuta kuin hehkeä Laila Snellman ja mielettömän timmikuntoinen Niina Kurkinen. Mutta hienoa siltikin, että tällä kertaa muotitapahtuma kestää yhden päivän sijaan viikonlopun ajan ja siitä täytyy tietysti ottaa ilo irti! :)

2 kommenttia:

  1. No Laila ei sitten enää ollutkaan niin hehkeä Bläkissä Glorian näytöksen muotikansan jatkoilla... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, sattuuhan näitä paremmissakin piireissä... ;) Onneksi itse menin ajoissa nukkumaan, perjantai tuntui melkoisen raskaalta työpäivältä! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...