sunnuntai 11. elokuuta 2013

Fall inspiration(Kuvat: Style.com / DKNY)

Katselin taas huvikseni syksyn muotikuvia ja tällä kertaa yllättäen kolahti DKNY:n syksyn mallisto. Normaalisti merkki ei paljoa säväytä, joten taisin aimmin selata kuvat turhan nopeasti läpi... Nyt tykästyin kuitenkin niin moneen ideaan ja asukokonaisuuteen, että päätin jakaa suosikkikuvani myös täällä.

Ensinnäkin tykkään mallistossa siitä, että samassa asussa on useampi väri samaan aikaan, mutta itse värit ovat niin perusvärejä, että niitä löytyy omastakin vaatekaapista vaikka millä mitalla. Täytyy siis ehdottomasti kokeilla sekoittaa samassa asussa mustaa, valkoista, beigeä, ruskeaa ja harmaata!!

Tykkään myös ideasta pukea mustat suorat housut kolitsityylisen yläosan kanssa. Täytyy varmaan hankkia pari vaihtoehtoa lisää mun harmaan Zoe Karssenin lisäksi. Kiitävät ja kiillotetut kengät on aina super ja ylipolvensaappaista mä olen pitänyt niin kauan kuin mä muistan! Eli voin siis huoletta käyttää omiani vielä nyt neljäntenäkin talvena peräkkäin! :) Isot muhkeat neuleet...? Kyllä, tänne kiitos! Ja näköjään pusakkatakitkin vielä jatkaa katukuvassa, eli ei tarvitse vielä omaanikaan piilottaa kaapin perukoille....

Hitsi, hetki sitten istuin tylsistyneenä koneella, enkä tiennyt mitä tekisin, kirjoittaisin tai googlettaisin, mutta yhtäkkiä iski hirveä inspiraatioaalto!! Ainoa miinus on se, että kaikki mun huikeat asuideat taitavat olla vähän liikaa töissä käytettäviksi...tai ehkä pienellä tuunauksella....tai ehkäpä jos en laittaisi ihan kaikkia värejä samaan aikaan päälle...? ;) Noh, onneksi tässä on kivoja tapahtumia tiedossa lähitulevaisuudessa, niin sinne voi sitten pukeutua vähän paremmin! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...