tiistai 30. heinäkuuta 2013

wide leg pants

Tulevan kauden trendeistä löytyy yöpaitamekon lisäksi vielä toinen trendi, jota kovasti himoitsen myös omaan vaatekaappiini tänä syksynä....kyseessä ovat harmaat leveälahkeiset housut.


(Kuvat: Style.com / Theyskens' Theory)

Nämä kuvat ovat Theyskens' Theoryn mallistosta ja toinen oikealta on ehdottomasti suosikkikuvani! Juuri tuollaiset harmaat housut paksusta kankaasta mäkin haluaisin ja pitäisin niitä mm. samalla tavalla esimerkiksi vaalean neuleen kanssa syksyllä ja talvella.


(Kuvat: Style.com / Dsquared2, Paul & Joe, Paul & Joe, Dsquared2)


(Kuvat: Style.com / Max Mara, Missoni, Dsquared2, Rochas) 

Kuten huomaatte heiluvia lahkeita näkyy aika monessakin syksyn mallistossa, joten toivoa saapi, että vastaavat tulevat myös jonkun ketjun valikoimiin lähikuukausina! Itse olen visioinut näitä päälleni jo niin kauan, että nämä alkaa tuntua jo menneen talven lumilta...eikä ihme, sillä näitä kuvia Style.comista hakiessani huomasin, että netistä löytyy jo paljon ideoita tulevaankin kesään, heh! Vaikka muodin parissa onkin tullut tehtyä vuosia töitä, niin sitä jaksaa aina ihmetellä, miten trendit kulkevat niin paljon edellä. :) 

Ei se syksyn tulo ehkä sittenkään ole niin huono juttu...? ;) Mitä te odotatte syksyltä ja mitä löytyy teidän ostoslistalta?


6 kommenttia:

 1. "Vaikka muodin parissa onkin tullut tehtyä vuosia töitä, niin sitä jaksaa aina ihmetellä, miten trendit kulkevat niin paljon edellä. :)"

  Jos en ole aivan väärässä, niin tämä on ensimmäisiä kertoja kun jollain tavalla viittaat työhösi ja siihen millä alalla työskentelet? :)

  VastaaPoista
 2. Oon mä sen joskus kertonut useammankin kerran kun joku kysyi, mutta en siis ole ko. alalla enää... Se mitä teen työkseni ei ole salaisuus, mutta mielelläni jätän työnantajan nimen kertomatta sos. mediassa. Mutta joo muodin kanssa tuli työskenneltyä pitkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni ei ollut pistänyt silmään että joku olisi jo kysynyt, mielenkiintoista! Ja omaatkin niin hyvän maun, ettei ihmekään että olet muodin parissa työskennellyt :) Ja ymmärrän ettet halua työnantajasi nimeä kertoa, se on mielestäni vain fiksua!

   Poista
  2. Kiitos! Ja kiva kun suhtaudut noin ymmärtäväisesti! :)

   Poista
 3. Nyt alkaa mullekin tulla jo innostus syksyyn.. Odotuksissa tunnelmalliset illat, kynttilät, musiikki, kirjat ja sarjat, lämpimät ja synkemmän väriset vaatteet, syyskengät.. ihanaa:-) Ostoslista ei oo sen tarkempi, mut jonkinnäköset rennot nilkkurit olis hankintalistalla ainakin:-)
  -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, just näitä yritän pitää itsekin mielessä! Kohti joulua mennään...;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...