sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

the redhead


(Kuvat lainattu: Google / Taylor Tomasi Hill)

Pitkästä aikaa ajattelin jakaa jonkun inspiroivat ihmisen kuvia ja tähän hetkeen sopi erinomaisesti Taylor Tomasi Hill. Tummennettuani hiuksia alkuvuodesta ajattelin, että tässä se on, mun väri - vihdoinkin!! Viime aikoina olen kuitenkin taas alkanut kaipaamaan jotain uutta. Ehkä se johtuu siitä, että väri päässä haalistuu, ehkä siitä, että haluan vaihtelua elämääni useammin, tai ehkä en ole vieläkään löytänyt sitä jotain. Vaikka olen miettinyt taas kylmän vaaleita hiuksia, niin en voi olla ihailematta Taylorin upeita punaisia kutreja. Joissakin kuvissa ne näyttävät turhan "oransseilta", mutta joissakin kuvissa väri on niin upea, että tekisi mieli itsekin kokeilla...siitäkin huolimatta, että muistoissa on vieläkin epäonnistunut hennavärikokeilu ala-asteelta siskoni painostamana! ;)

4 kommenttia:

 1. Minusta tuossa isossa kuvassa (järjestyksessä numero 11 jossa hänellä on musta huivi kaulassa) on todella hyvä hiusten sävy ja etenkin latvoissa kun katsoo sitä mustaa vasten. Siinä on sellainen jännä kuparin, burgundin ja ruskean yhdistelmäsävy ja se sopisi varmasti sinulle upeasti ja voin jo kuvitella sen mustan nahkatakin tai bleiserin kanssa, ja McQueenin skull -huivi kaulaan :)

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kuulostaa niin multa! ;) Joo, juuri tuota samaista kuvaa mäkin ihailin! ...en tiedä, kovasti tekisi mieli repäistä, mutta pelottaa se, että punainen väri tuppaa lähtemään niin huonosti hiuksista pois, jos siihen sitten kyllästyy tai homma ei toimi... :)

   Poista
 2. Wau mikä nainen ja tyyli!Kiva kun postailet tällaisia, löytyy uusia inspiraation lähteitä :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...