keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tervehdys Berliinista!!

Hei taas, vihdoin kotona! Vaikka reissaaminen on kivaa, niin 12h tuntiset kävelyt ottavat voimille...yksi matkojen hyvistä puolista onkin omaan kotiin ja omaan sänkyyn, suihkuun ja vessaan palaaminen!! Vai mitä sanotte? ;)

Moni teistä käyttää instagramia ja seuraa mua siellä, mutta monilla instagramia ei vielä ole, eikä puhelimella välttämättä pääse tuohon sivupalkin kuviin, joten tässä vielä kerran muutamia insta-kuvia Berliinista.
Berliinin matka oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut - hyvät kelit, kilometritolkulla kävelyä ulkoilmassa, lukuisia nähtävyyksiä, hieman shoppailua ja säännölliset ruoka- ja kahviherkuttelut...;) Jos joku menee Berliiniin, niin mä voin lämpimästi suositella italialaista Latino ravintolaa, pliis menkää sinne ja syökää minunkin puolesta! :) Mutta kaikesta huolimatta suurkaupunkien top-3:seen Berliini ei kuitenkaan mun osalta päässyt, niin kivaa ja mielenkiintoista kuin siellä olikin käydä.

Huomenna laitan hieman lisää kuvia Berliinista, jos jotakuta kiinnostaa, mutta nyt mä jatkan päivän kotihommia, siivoamista, pyykkien pesua jne. Tein saman rumban Berliinia edeltävänä päivänä ja here we go again....huoh... Kuka täällä oikein sotkee?! :)

4 kommenttia:

  1. Berliini vaikuttaa mielenkiintoiselta kaupungilta! Olen reissannut paljon, mutta en ole koskaan vielä eksynyt Saksaan, sinne pitäisi joskus päästä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi, vaikkei suosikkikaupungikseni noussutkaan! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...