maanantai 29. heinäkuuta 2013

Tallinn

Pahoittelen blogihiljaisuutta viikonlopun aikana! Perjantaina meni myöhään kavereiden kanssa ja pakattuani yöllä laukut lähdin heti aamulla viikonlopun viettoon Tallinnaan mukanani varsinainen partner in crime.... ;) Osa teistä huomasi seurata seikkailuja instagramin kautta, mutta koska toiminto ei ole kaikilla käytössä, niin tässä vielä lyhyt kertaus viikonlopun tapahtumista.


Tallinnassa majoittuimme Radisson Blu Olumpia -hotellin 20. kerrokseen, josta oli upeat maisemat Tallinnan yli ja merelle. Hotellista kerron enemmän toisessa postauksessa, kunhan saan ladattua kaikki kuvat koneelle ja saan kaveriltani osan niistä. :)


Koko viikonlopun söimme herkullista ruokaa, niin hotellissa kuin sen ulkopuolellakin. Silk Sushia suosittelen edelleen ja uusi ravintolatuttavuus CRU vanhassa kaupungissa ei tuottanut pettymystä! 
Tekisi nytkin mieli lisää parsakeittoa.... ;)


Hotellilla kerkesimme ottaa lukuisia kuvia, niin päivän asuista kuin upeista maisemista, jotka avautuivat niin huoneemme ikkunasta, kuin hotellin salilta, uima-altaalta kuin saunasta. Lauantai-iltana kerkesimme myös maistella roseeta ja herkkujuustoa ennen lähtöä illan viettoon.... Kiitokset muuten Radissonin respan henkilökunnalle erinomaisesta palvelusta ja ohjeista! :)


Asukuvia laitan paremmin omassa postauksessa ja kuvassa vilahtava "pikkuleopardi" on uusin hankintani! ;) Eipä tarvinnut kauaa etsiä, kun juuri viime viikolla päivittelin asiaa leo-postauksessa... Ja Tallinnan pakkosaada-ostokset eli tuoreet kukat! :) On niin väärin, että Tallinnassa saa niin paljon upeita kukkia vain muutamilla kolikoilla ja täällä Suomessa joutuu lähinnä tyytymään pariin tulppanikimppuun vuodessa. Tällä kertaa toin mukanani valkoisia liljoja ja vaaleanpunaisia pioneita.

Hyvää viikon alkua kaikille! Mä yritän nauttia viimeisistä lomapäivistäni kunnes sitten loppuviikosta suuntaan itsekin takaisin konttorille...

3 kommenttia:

 1. Kävin itsekin viimeisinä lomapäivinä Tallinnassa, päiväreissulla tosin vain. Oli hauskaa käydä Versacella, Burberryllä jne. samalla - kiva, että tuonne on tullut lisää kauppoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinna on sellainen pieni jalokivi tuossa naapurissa... Suunnittelen aina, että kävisin siellä useammin rentoutumassa - kauneushoidoissa ja syömässä hyvää ruokaa, mutta jotenkin se elämä aina imaisee mukanaan, eikä tule lähdettyä riittävän usein.... Asia täytyy korjata, nyt kun kiva hotellikin on löytynyt! :) Mun shoppailut jäi tällä kertaa olemattomiksi, enkä edes tajunnut, että Tallinnassa on ko. liikkeet. Missä ne sijaitsee?? :)

   Poista
  2. Tallinna olisi kyllä helppo minimatkakohde, jossa pitäisi kyllä käydä useammin. Tuo Burberry tuli minullekin yllätyksenä, se on ihan Viru Keskuksen vieressä, vanhan kaupungin reunalla ja Versace vähän alempana Roosinkrantsilla.

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...