maanantai 22. heinäkuuta 2013

Shopping in Berlin

Tässä vielä muutama Berliinista hankkimani juttu. En sanoisi Berliinia shoppailijan paratiisiksi, mutta mua onnisti, sillä löysin pienellä vaivalla alesta kaikkea kivaa ja vieläpä suoraan ostoslistaltani! ;)


Allsaintsista löysin kivan paljettipaidan. Katselin sitä jo ensimmäisenä päivänä, mutta en raskinut tai jaksanut sovittaa ja jälkikäteen se jäi kaivelee. Kun tulin kauppaan uudestaan parin päivän päästä, hinta oli sopivasti tippunut 133 eurosta 76 euroon, joten pakkohan sitä oli mennä sovittamaan! Paita osoittautui huippukivaksi ja en voisi kyllä olla enempää tyytyväinen löytööni. :) Alkuperäisellä melkein 200 euron hinnalla se olisi todennäköisesti jäänyt edelleen kauppaan, joten kannatti luottaa sisäiseen ääneen ja palata myymälään vasta toisen alennuksen jälkeen... ;)

KaDeWe:n The Kooplesin osastolta löysin täydelliset nahkasortsit edellisten rinnalle (tai jopa tilalle). Hassua, että viimeinen pari sattui olee juuri mun kokoa ja alennuskin oli -50%, ja se tuntui heti näinkin kalliissa vaatteessa. Myös Reasonin Ain't Laurent paitaa olin ihaillut jo pitkään, mutta onneksi en mennyt tilaamaan sitä mistään netistä kallimmalla ennen matkaa, sillä Berliinissä säästin tästäkin pari kymppiä. :)

Mä en oikein jaksa nykyään pyöriä vaatekaupoissa jos mulla ei ole mitään tiettyä juttua mielessä, taikka suht tarkasti mielessä, mistä kyseinen vaate voisi löytyä. En ole pitkään aikaan tehnyt heräteostoksia ja alennusmyynnitkään ei oikein jaksa kiinnostaa. Kuitenkin alesta on mahtavaa löytää sellaisia juttuja, joita olisi ollut valmis ostamaan jo normaalihintaisina ja silloin myös tietää, että vaatteille tulee käyttöä! Berliinissa ei siis tullut tehtyä lukumäärällisesti kovin paljon ostoksia, mutta olen kyllä edelleen sitä mieltä, että laatu korvaa määrän. Täytyy kyllä sanoa, että tämän vuoden kesäalet olivat mun kannalta ehkä onnistuneimmat ikinä! ;)

2 kommenttia:

 1. Berliinin reissu on tiedossa ensi kuun puolessa välissä enkä mitenkään enää malttaisi odottaa! :-) Etenkin kaikki syksyjutut jo siinä kohtaa on alkanut valua kauppoihin, joten ostoslistaa on vähän tullut jo suunniteltua :P

  Mielettömän kivoja ostoksia olet tehnyt, nuo shortsit ottaisin myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit! :) Kokeile Berliinissa sitä italialaista ravintolaa, josta kerroin, sen nimi on Latino tai Ristorante Latino tai jotain sellaista... Jos googlesta ei löydy, niin voin yrittää kaivaa osoitteen, niillä on vissiin nettisivutkin! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...