keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Radisson Blu Olümpia, Tallinn

Tässä vielä yksi Tallinna-aiheinen postaus. :) Koska lomani oli vajaan 3 viikkoa pitkä, halusin keksiä mahdollisimman paljon tekemistä ja Berliinin jälkeen olikin selvää, että vielä toinen minireissu on pakko tehdä. Ja kuten kerroin aiemmin, niin viime viikonloppuna teimme ystäväni kanssa reissun Tallinnaan ja yövyimme lauantai-sunnuntai yön Radisson Blu Olümpia - hotellissa, Tallinnassa.

  
 Matkapäätös syntyi extempore ja koska Tallinna on näemmä aika suosittu matkakohde näin kesäaikaan, niin monet hotellit olivat jo täyteen buukattuja viikonlopulle. Halusimme kuitenkin löytää mahdollisimman edullisen vaihtoehdon, mutta samalla toiveena oli siisti, moderni huone, hyvä sijainti ja mielellään nettiyhteys. Tutkailtuamme vaihtoehtoja päädyimme Eckerö Lineen ja valitsimme hotelliksemme Radisson Blu Olumpian. Lopulta yksi asia johti toiseen ja blogiyhteistyön kautta pääsimme ystäväni kanssa kokeilemaan myös muita hotellin palveluita...

 Radissonin hotellihuone oli erittäin viihtyisä ja tyylikäs, ja 20. kerroksesta oli upeat maisemat merelle! Näitä maisempia tulikin ihailtua ja kuvattua kerran jos toisenkin... ;) Huoneessa oli kaikki tarpeellinen alkaen musiikista ja päättyen teepusseihin, joille tosin ei tällä kertaa tullut tarvetta...hommoo nimittäin riitti senkin edestä! :) Design-huoneessa oli mielenkiintoinen vessan liukuoviratkaisu ja lasinen suihkuseinä, jotka näytti hienolta, eikä meidän menoa haitannut, mutta ehkä pienenä varoituksen sanana niille, joilla on "ujo pissa"...heh! ;)En ollut aikaisemmin juuri kaivannut hotellilta mitään lisäpalveluja, mutta nyt on toinen ääni kellossa, sillä itse asiassa kuntosali ja uima-allas ovat aika iso bonus hotelliyöpymisessä! Jossakin lauseiden välissä mainitsin, että perjantai-ilta oli venähtänyt ja se tietysti hieman tuntui jäsenissä myös launataina, mutta salin ja uimisen jälkeen olin kyllä kuin toinen ihminen ja launtai-illan viettoon pystyin lähtemään sata lasissa. :) 
(Tekipä liikunta muutenkin hyvää...odotan niin innolla, että pääsen syksyllä takaisin Lady Linelle liikkumaan!) 

Radissonin 26. kerroksesta löytyy Club 26, jossa on sali, uima-allas, solarium ym., ja lisäpalveluina hotellissa pääsee niin kauneushoitolaan kuin hammaslääkärille. Näitä ei tullut tällä kertaa testattua, mutta voin suositella Tallinnan kauneushoitoja ed. kertojen perusteella!! :)

Vaikka kuntosali oli pieni, sieltä löytyi yllättävän paljon eri laitteita ja hienot maisemat sekä telkkarissa pyörinyt Fashion TV olivat kuin kirsikka kakun päällä....ilmankos se juoksumattokin tuntui niin kevyeltä tällä kertaa! ;) Uima-allaskin oli riittävän iso, niin että sitä pystyi oikeesti uimaan toisesta päästä toiseen, pieni uimakärpänenkin siinä puri, kun on se uikkarikin kotona odottamassa... ;)

Radisson Blu Olympia sijaitsi rauhallisella kadulla kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista, Kaubamajasta ja Virusta, ja huoneemme ikkunasta näkyi Tallinnan Stockmannin logo. Plussaa Radissonille myös hyvästä palvelusta respassa ja Club 26:ssa! Myös Radissonin aamupala oli hyvä ja valinnanvaraa riitti.


Kaikenkaikkiaan takana on onnistunut matka ja seuraava reissu syksylle on jo alustavasti suunnitteilla. Jos siis kaipaat minilomaa, niin ei muuta kuin Tallinnan! Mahtavaa ruokaa (esim. ravintolat Ribe, CRU), edullisia ja hyviä kauneushoitoja, uusia kauppoja (kuten Mikko kommenteissa viittasi) ja lyhyt etäisyys Helsingistä. Hyvällä tsägällä vielä kelit sattuu kohdalle, niin Tallinnassa tulee helposti sellainen olo, kuin olisi etelän lomalla... ;) Ja omasta puolestani voin sanoa, että voisin hyvin yöpyä Radissonissa jatkossakin eli sinne vaan - suosittelen lämpimästi! :)

2 kommenttia:

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...