keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

on my mind


(Kuva lainattu.) 
 
Mielessäni pyörii jälleen kerran Celinen Trapeze! Eikä asiaa lievittänyt yhtään se, että Pietarin DLT tavaratalossa, Celinet nökötti rivissä ja odotti noutajaansa. Miten ihmeessä Japanilaiset ostavat näitä Suomesta asti, mutta Pietariin eivät sitten vaivaudu....? Kunpa vaan olisi ollut ylimääräinen nelinumeroinen summa tilillä, heh! ;)

9 kommenttia:

 1. Joo kumpa vaan...! :D Olisi tännekin tervetullut...

  VastaaPoista
 2. Samasta laukusta haaveillaan :) Olen kuullut myös että Tukholmassa Célinen laukkuja on tarjolla hyllyittäin. Pietariin haluaisin kovasti matkustaa ja tässähän olisi hyvä syy käydä siellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan? Tai sanotaan niin, että yksi syy lisää! ;)

   Poista
 3. Eikös niissä ole reilu venäjä/pietarilisä hinnoissa? Itse olen saanut tuliaisia Moskovan Hermèsiltä ja kyseinen tuote oli kyllä aika roimasti kalliimpi kuin mitä se on Euroopassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En katsonut hintoja tällä kertaa, mutta joo tsumin nettisivuilla on kovemmat hinnat! Mietin vaan sitä, että tuossa budjetissa muutama satanen ei enää kaada hommaa jos laukun välttämättä haluaa. Ja sit jos ei osta niin seuraavan kerran kun laukku löytyy niin hinnan korotus on yhtä suuri...;)

   Poista
 4. Saanko kysyä kun kirjoitat usein Venäjästä ja venäläisestä muodista oletko Venäjältä kotoisin? Puhutko venäjää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen kaksikielinen, mulla on kaksoiskansalaisuus ja olen opiskellut venäjää mm. yliopistolla, siksi Venäjälle on helppoa lähteä. Kielitaidon vuoksi ihmiset eivät osaa etsiä tietoa netistä taikka eivät uskalla lähteä sinne, niin ehkä blogipostauksista sitten saa edes jotain irti. :)

   Poista
  2. Kiva kuulla, mullakin kaksi kansalaisuutta :) voin siis kirjoittaa joskus venäjäksi hyvä tietää

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...