lauantai 20. heinäkuuta 2013

new in from wunderkind

Noniin, eiköhän ole aika paljastaa, mitä mukaani tarttui Berliinin Wunderkindin reissulta... ;) Periaatteessa sain, mitä lähdinkin hakemaan, mutta väri saattaapi tulla jollekin yllätyksenä, vai tuleeko sittenkään?

 

Eli Wunderkindilta mukaan lähti turkoosin malliset aurinkolasit peilipinnalla (vaikkei nyt tuossa kuvassa peilipinta kunnolla erotukaan). Kokeilin myös ruutukuosia, ruskeaa, vihreää ja punaista, mutta tämä se oli!! Jopa matkaseuralaiseni totesi, että nuohan on kivat, vaikka ensimmäisten lasien kohdalla (jotka olivat siis ne ensisijaiset) kovasti nauratti.... ;) Positiivinen ylläri oli myös se, että näiden hinta liikeessä oli arvioitua pienempi ja säästyneet rahat onnistuinkin tuhlaamaa pariin muuhun kivaan juttuun, mutta niistä enemmän omassa postauksessaan! :)

Mitäs tykkäätte? Löytyiskö teiltä uskallusta käyttää tämäntyyppisiä arskoja? :)

8 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit! Hyvä valinta! Itse tilasin perus kissamalliset Le Specsit zalandolta ruskeana. Aurinkolasikokoelmaan lisätty myös mustat RayBan Erikat ja ne tuli jo perille ja tykkään todella paljon. Nekin hieman kissamaiset. Missä siinä Berliinissä oli se wunderkindin liike? Kävin nimittäin pari viikkoa sitten Berliinissä enkä tajunnut katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Berliinin ainoa liike ja osoite löytyy niiden nettisivuilta. Mutta sijainti on lähellä juutalaista synagoogaa. :)

   Poista
  2. Arvaa mitä mun hotelli oli sen synagoogan vastapäätä :)

   Poista
  3. No höh, sun olisi ehdottomasti pitänyt käydä naapurissa! ;)

   Poista
 2. Aivan mahtavat eli kyllä kannatti, ja toivotaan vaan lisää aurinkoisia päiviä nyt jotta pääset myös käyttämään niitä usein 8)

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Ei oo kyllä kelit suosinu tällä lomalla! ...nyt just odottelen, että aurinko tulee kuusen takaa piilosta ja pääsen vähäksi aikaa rapuilee takapihalle! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...