tiistai 23. heinäkuuta 2013

leo inspiration


(Kuva: Stockholm Streetstyle)

Yksi juttu, mitä olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa en edes tiedä miten pitkään on leo-kuosinen laukku. Koska mitään sopivaa yksilöä ei ole löytynyt, olen laajentanut etsintää niin pikkulaukkuihin kuin isoihin sellaisiin, eikä siltikään mitään!! Nada! Eläinkuosisia laukkuja tuntuu olevan vaikka miten paljon, mutta joko kuosi on mielestäni ruma tai sitten hinta hipoo pilviä tai sitten tuote on myyty loppuun. Eilen googletellessani taas laukkuja törmäsin tähän upeaan kuvaan, jonka päätin jakaa kanssanne. Ja heh, ei ihme, että huomasin kuvan, koska naisella näyttäisi olevan päässä sama IROn jakku kuin mulla ja vielä nahkahousutkin.... ;)


P.S. Eläimistä puheen ollen, nyt seuraa varoitus koiran omistajille! Nyt taitaa olla joku todella paha punkkikausi meneillään, sillä meidän koirilla ei ole ollut ongelmia IKINÄ ja nyt eilen Pinniltä löytyi punkki korvan takaa ja tänään Mollulta kyljestä. Eli tutkikaa koiranne jokaisen lenkin jälkeen!!!

8 kommenttia:

 1. Toisinaan vihaan leo-kuosia, mutta pikkuhiljaa oon alkanu sillekin taas lämpeneen :D toi laukku näyttää ihan hirmu kivalle! Samoin monet leohuivit ja löysemmät housut, mitä on nyt kauppoihin ilmestyny=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä aina tykännyt leokuosista, harva vaan osaa sitä käyttää... yleensä jos leokuosia näkee, niin se on sellainen auringossa rusinaksi paahtunut vanhempi rouva, jolla on makkarankuoriasu päällä ja se on sitten sitä leokuosia, heh... ;)

   Poista
  2. Tässä on loisto esimerkki tästä ikävänsävyisestä vastauksesta tässä blogissa; "harva vaan osaa käyttää sitä" (= sinä siis osaat? Sinula on absoluuttinen maku? Todella omahyväisesti sanottu)

   Eiköhän leohuiveja esim ole ollut katukuvassa jo niin monta vuotta, harvoin yliannostuksia enää näkee, muuta kuin venäläläisillä. Todella harvoin näkee suomalaisilla neli-viiskymppisillä (nämä ovat varmasti mielestäsi niitä vanhempia rouvia?) leokuosia isoina pinta-aloina.

   Bye bye

   Poista
  3. Kun nyt olet kysymysmerkin tuohon laittanut, niin vastaan tähän, joten toivottavasti luet vielä vastauksen ennen kuin sanot bye bye.

   Mielestäni kommenttisi on myös loistoesimerkki ylireagoinnista, tosin en tiedä, ehkä olet itse tuon ikäinen ja koet sen jollain tavalla epämiellyttävänä, mutta mun mielestä maailma on täynnä upeita 40-50 naisia, joilta nuoremmillakin on usein opittavaa! Jos olet sen ikäinen, niin ole ylpeä siitä, sillä sekin ikä on vain kerran elämässä. :)

   Tuolla lauseella tarkoitin enemmänkin Putouksen Leena Hefner -tyylisiä ihmisiä ja sitä, ettei kuosia uskalleta (?) käyttää tai ei tiedetä miten yhdistää = ei osata käyttää. Mun mielestä kuosi toimii pieninä pintoina ja silloin kun kokonaisuus pysyy asiallisena. En mielestäni ottanut myöskään kantaa siihen, osaanko itse käyttää sitä. Siitä voi kukin olla mitä mieltä itse haluaa. Mielestäni mm. esimerkkisi venäläisistä on ilkeä, mutta mielipiteensä kullakin... ;)

   Poista
 2. Ainakin Burberry Prorsumilla on jumalaisen hienoja eläinkuoseja syksyn laukuissa. En niistä yleensä pidä, mutta nuo ovat upeita!

  http://fi.burberry.com/store/mens-accessories/prorsum/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä, ehkä vaan liian "miehekkäitä" makuuni...? :) Mutta go for it, niin voin tulla sitten blogiisi ihailemaan! ;)

   Poista
 3. Hei eikös tuo ole sama laukku kuin siinä postauksesta tyylistä? http://3.bp.blogspot.com/-YgFHbkQ6Q5Y/UWCJBlBqLqI/AAAAAAAAFgs/CC5pF4p2Mns/s1600/2.jpg tuli vaan mieleen kun luin sitä postausta =)

  - Eric

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...