torstai 18. heinäkuuta 2013

inspiration


(Kuva lainattu.)

Niin paljon kuin mua harmittaakin YSL:n muuttuminen SL:ksi, löytyy uudestakin mallistosta koko ajan herkkuja!! Olisi ollut kiva, jos kummatkin linjat olisivat olemassa erikseen, niin, että samasta talosta saisi sekä sitä klassista että rokahtavaa meininkiä, if u know what I mean.... Tässä on kuitenkin yksi hyvä esimerkki siitä, miten jokin asu voi osua ja upota, ja tämä kuva edustaa mallistoa nykyisellään. Mainos tuli sähköpostiini, mistä lainasinkin kuvan. Sen lisäksi, että musta-valkoiset valokuvat ja otsatukat puhuttelee minua, mulla on myös hakusessa juuri tuollaiset kapeat, mustat ja pitkät suorat housut, tuontyyliset nilkkurit, joita voisi käyttää myös hameen kanssa ja ennen kaikkea juuri tuollainen musta nahkatakki!! Ja ajattelin muuten käyttää niitä just noin. ;) Näköjään joku muukin keksi yhdistää nämä vaatekappaleet samaan asuun ja vielä hoksasi lähettää mulle kuvan sähköpostilla....arvatkaa vaan, mitä googlettelen iPadilla loppuillan...? ;)


P.S. Inspiraatiosta puheen ollen, joku ehkä huomasikin pienen muutoksen blogissani? Blogini on nyt osa Indiedaysin Inspiration-perhettä ja sain kutsun maailman ystävällisimmiltä ihmisiltä, mikä teki päätöksestä paljon helpompaa! Parasta tässä on kuitenkin se, että saan jatkossakin kirjoittaa mistä haluan, eikä minun tarvitse mainostaa sellaista, mihin en usko. Pienen pohdinnan jälkeen ja varmistettuani, että asia on ok töissäni, täällä sitä ollaan.... :)

2 kommenttia:

 1. Hauskaa, että olet nyt myös mukana! Olen ollut tyytyväinen, on hauskaa löytää itsekin uutta luettavaa ja mahtavia suomalaisia blogeja.

  Tiedän tunteen tuon YSL/SLP kanssa. Meinasi vähän lähteä lapasesta, kun pääsin The Malliin, jossa oli vielä klassisia juttuja... Mutta löytyy sitä kyllä jotain kivaa uudestakin linjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mukavaa kuulla ja kivaa olla osa jotakin! Välillä tämä kirjoittaminen on vähän yksinäistä puuhaa, mutta sitten kivat lukijat ja kommentit taas piristävät! Huomasinkin tuon rannekorun sun toisessa postauksessa... ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...