perjantai 19. heinäkuuta 2013

I'd like to wear today

Untitled #113

Kuten huomaatte, mulla on pientä matkakuumetta edelleen! En vaan osaa lomailla kotona, en sitten millään.... Eilen tulikin varattua Tallinnan reissu viikon päähän, mutta nyt tässä välissä pitäisi keksiä tekemistä kotosalla. Tässä myös kesäasuinpistä: multa ei löydy tuollaista harmaata bleiseriä ja kenkätilannekin on surullisen huono, mutta jotain vastaavaa olisin halunnut pistää päälleni tänään. Koska ulkona satoi ja tuuli, jouduin tyytymään astetta lämpimämpään asuun ja se harmittaa edelleen. Työt kun alkaa, niin repaleiset farkkusortsit voikin sitten taas unohtaa! Noh, ehkä ensi viikolla on paremmat kelit...?

5 kommenttia:

 1. Musta-valko-harmaa väriskaala plus puun väri oli johtava teema myös boconcept collection 2013 sisustuslehdessä. ajaton yhdistelmä ja tyylikäs yhdistelmä. I-Elina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että kiinnitit tähän huomiosi, mulla kun ei ollut tässä sen kummempia taka-ajatuksia ja tosiaan kun ei ole noita asusteitakaan omasta takaa... Mutta niinhän ne trendit vähän tekeekin läpileikkauksen joka alueelle! :)

   Poista
 2. Todella samannäköinen kollaasi löytyy 9to5chic blogista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoppas vaan, ei ihme, että se kuuluu suosikkiblogeihini! ;) Harmittaa vaan, kun viime kuukausina postauksia on tullut harvemmin, niin ole jaksanut käydä lukemassakaan niin usein... Toivottavasti blogi jatkuu myös vauvan syntymän jälkeen! :)

   Poista
  2. Tykkään kanssa, tyylikäs nainen ja hänen blogista löytyy inspiraatiota juuri työpukeutumiseen (harvinaista). Toivotaan että blogi jatkuu. Toinen suosikki on atlantic-Pacific. Luova ja tyylikäs kirjoittaja.

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...