perjantai 26. heinäkuuta 2013

goodbyeKihartimeni veti sitten viimeisen hengenvetonsa... Just kun haistoin taas kummallisen hajun ja mielessäni kävi ajatus, että kauankohan tämä vielä kestää, niin sitten se sammui. Olihan se hieno tunne, että olimme henkisesti samalla aallonpituudella viimeiseen asti!

Mutta asiaan. Vaikka tulen muistamaan vanhaa kiharrintani lämmöllä (en ehkä niin kovalla lämmöllä, kuin mitä se on muistanut korviani viime aikoina, heh), niin sen tilalle täytyisi löytää vastaava hyvä ja vähän äkkiä. Oiskos teillä taas suositella mitään hyvää vaihtoehtoa vanhan tilalle? Tämän ostin muutama vuosi sitten HairStoresta ja silloin kaupoissa ei ollut muita kuin muovipäisiä kihartimia, mutta maailma on varmasti mennyt tänä aikana eteenpäin...joten, mitä kokeilisin seuraavaksi? :)

2 kommenttia:

 1. Heh, mulla oli tämä sama ja monet kiharrukset sillä tein! :) Siihenhän kuului vielä vaihtopäitä muistaakseni. Ainakin sellanen kova musta.

  Mä olen nyt ostanu muotoiluraudan jota käytän föönin jälkeen. Tässä oli vaan 2-in-1 jota ei ole mun nykyisessä ratkaisussani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvä laitahan tuo oli, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan! :) Eiköhän tämän tilalle löydy vielä joku toinen vaihtoehto...

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...