torstai 11. heinäkuuta 2013

Going to Berlin!

travel


Huomenna on mun viimeinen työpäivä ja sitten alkaa kauan odotettu loma, jippii!! :) Ei voisi kyllä loma tulla yhtään parempaan saumaan! Lauantaina aamulla onkin sitten lento Berliiniin ja koska huomisen illan aion viettää vanhempieni seurassa, jotka tulevat koiravahdeiksi, päätin hoitaa kaiken mahdollisen jo tänään. Ja hyvä niin, sillä nyt on imuroitu, pesty vessat ja kylppärit, tiskattu, pyykätty, käyty kaupassa, pesin jopa jääkaapin ja kaikki keittiönkaapit, ja lopulta vielä mallasin, mitä vaatteita otan matkalle mukaan. Ei muuten huono suoritus näin työpäivän päätteeksi?! ;) Ihanaa kun huomenna voi ottaa rennommin ja illan ohjelmassa onkin paellaa ja sangriaa perheeni seurassa. Näistä on ollut vanhempieni kanssa puhetta pitkään ja nyt mä päätin, että on aika lunastaa lupaus.... :)

Mutta pakkaamisiin. Pitkäaikaiset lukijat varmaan jo muistavat, miten huono pakkaaja olen ja miten paljon mä inhoan pakkaamista ja laukkujen purkamista. Mutta harjoitus taitaa tehdä tässäkin mestarin. Keräsin kollaasiin niitä juttuja mitä aion ottaa mukaan matkalle, tosin nämä ei ole ihan identtisia, mutta saatte ideasta varmasti kiinni. Tällä kertaa pakkaaminen sujui yllättävän helposti ja mukaan lähtee seuraavat:

1. Alaosat - valkoiset kapeat farkut, pinkit shortsit, musta leveähelmainen nahkahame
2. Yläosat - valkoinen hihaton, leopardikuvioinen hihaton, valkoinen ohut paita, jossa on hihaa ja musta ohut sifonkipaita, jossa on kanssa hihaa, musta bleiseri lämmikkeeksi mm. koneeseen
3. Kengät - ballerinat ja Zaran tolppakorkoiset nilkkaremmisandaalit (näillä pystyn varmasti kävelemään)
4. Laukut - Celinen Cabas (menee myös lentolaukkuna) ja Balenciagan musta clutch
5. Asusteet - pari vyötä, kello, rannekoru, korvakoruja

Näiden lisäksi pakkaan toki mukaan alusvaatteita, aurinkolasit, kosmetiikkaa matkapakkauksissa, latureita, kameran ja ehkä kirjan. Ja koska osa vaatteista päätyy päälleni jo lennolle, niin käytännössä mun ei tarvitse pakata juuri mitään, kaikki varmaan mahtuisi pelkkään Celinen laukkuuni. Valittujen vaatteiden juju piilee kuitenkin siinä, että kaikki ovat yhdisteltävissä keskenään (paitsi ehkä sortsit ja leo-toppi). Vaatteita on riittävästi niin helteisiin kuin viileämpiin kesäiltoihin, ja lyhyillä sekä pitkillä helmoilla ja lahkeilla pystyn helposti tasapainottamaan asujen sopivuutta eri sääolosuhteisiin ja eri tilanteisiin. Toisin sanoen, mulla on nyt ainakin 10 eri asuvaihtoehtoa mukana neljäksi päiväksi! ;)

Montako asua te saisitte näistä koottua?? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...