perjantai 14. kesäkuuta 2013

Russian Style - inspiration 7


Ajattelin pitkästä aikaa jatkaa Russian Style postaussarjaa ja kertoa vielä parista venäläisestä inspiroivasta naisesta. Kyseessä ovat suunnittelijasiskokset Julia ja Alisa Ruban, jotka toimivat Ruban vaatemerkin takana. Venäläinen kirjoitusasu on taas tässä: Юлия и Алиса Рубан ja alla olevassa kuvassa Julia on pukeutunut valkoiseen ja Alisa pitsiin ..... :)

 


(Ihanat laineet, mulle kanssa!)


En ole varma sisarusten syntymäkaupungista, mutta jostakin pienestä kaupungistä he kuulemma ovat kotoisin. Ja koska siellä ei ollut kunnon vaatekauppoja, he alkoivat ommella itse itselleen vaatteita jo pienestä asti. Tällä hetkellä he asuvat ja suunnittelevat Moskovassa.

Menestystarina onkin mielenkiintoinen. Alunperin Julia toimi meikkitaiteilijana ja Alisa stylistina mm. Glamour-lehdessä. Jossain vaiheessa Alisa innostui taas tekemään itselleen vaatteita, joita ei tuntunut löytyvät vaatekaupoista tai lehdistä. Hän kulki itse tekemissään vaatteissa muotipiireissä ja yhtäkkiä yhdestä nahkatopista tulikin menestys. Alisan kuva päätyi street style -sivustolle ja siitä Stella McCartneyn työpöydälle ja loput onkin historiaa. Tänä päivänä heidän vaatteisiin pukeutuu venäläinen kerma.

Rubanilla on kaksi mallistoa; RUBAN, joka on kalliimpii ja trendikkäämpi, ja on Alisan suunnittelema, ja RUBANStyle, joka on konservatiivisempi ja jonka takana seisoo Julia. Alisa kertoo suunnittelevansa vaatteita, joihin hän haluaa pukeutua itse. Julia taas pitää mallistonsa muusana naista, joka menee aamulla töihin ja illalla drinkille, ja haluaa näyttää aina hyvältä. Mallistot täydentävätkin hyvin toisiaan.

Mitäs tykkäätte Julian ja Alisan tyylistä??


(Kaikki kuvat lainattu.)4 kommenttia:

 1. Tykkään! Kiva, että teet meille tällaisia kollaaseja. Ne ovat ihania inspiraatiolähteitä. t. Maija

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvännäköisiä asuja ja super kauniit hiukset mun makuun:))
  -sofia

  VastaaPoista
 3. Oon varmaan kommentoinut saman aiemminkin, mutta tykkään hurjasti näistä sun venäläisten tyyli-ikonien ja it-girlien esittelyistä. :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania asuja, kiitos paljon tästä inspispostauksesta :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...