sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

päivän asu
Tässä viikonlopun rento asu siltä viileämmältä päivältä. Tänään marinoin itseäni takapihalla bikineissä ja huh hellettä, kun oli lämmin... :) Kesä on kyllä ihanaa aikaa, mutta samalla unelmoin kuitenkin syystakeista, kengistä, neuleista ja laukuista....heh, sama juttu joka vuosi!! Instagrammissa jo vilahtikin mun uudet tennarit ja tässä ne on taas, mutta teen vielä oman postauksen kengistä myöhemmin erikseen. Eikös muuten ole hienoja pioneita meidän takapihalla? Tämä on jo muutaman päivän vanha kuva ja nyt pienessä pensaassa on jo seitsemän valtavaa kukkaa. Eli taidanpa mennä saman tien katkaisemaan pari olohuoneen piristykseksi! :)

2 kommenttia:

  1. Mulla on aina sama juttu kesällä, että rupeen miettimään paksuja neuleita ja syysnilkkureita. Miksei sitä vaan vois nauttia kesästä, kun se on täällä Suomessa sen verran lyhyt... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, älä muuta sano! Paras ois kun olisi sellaiset nahkatakki / villakangastakki kelit. Suomessa tulee niin nopeasti kylmä ja pitkä lumikausi että se syysnilkkurifiilistely jää turhan lyhyeksi. Hetken päästä ei tarkene kuin toppatakilla ja sekin on joka päivä sama....eli ääripäästä toiseen! Ja välikausi on mun mielestä pukeutumisen kannalta kaikkein mielenkiintoisin. :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...