tiistai 11. kesäkuuta 2013

Huutonet?


Hei nopea kysymys, sillä varmasti joku tietää. Mä en ole ikinä ostanut tai myynyt mitään Huutonetissä, mutta kumpikin kiinnostaa.... Onko Huutonetissä mitään takuuta maksulle, tyyliin, että Huutonet huolehtisi siitä, että ostaja saa rahoille vastinetta ja myyjä tuotteelle maksun? Vai onko niin, että mä tyyliin siirrän rahat ja sitten ei auta kuin istua sormet ristissä ja toivoa parasta?

Entä mitä tarkoittaa kun jossain kalliimmissa kohteissa myyjä kirjoittaa, että rahat takaisin takuu? Jos mä toteankin, että tuote on feikki, niin mikä takaa sen, että saan enää ikinä myyjää kiinni??

Entä miten hyvin kauppa ylipäätään käy? Saako helpommin myytyä tavallisia vaatteita vai merkkilaukkuja tms. vai jotain muuta? Kiitos jo etukäteen mahdollisista kommenteista! :)

3 kommenttia:

  1. Eiköhän tuolla toimita omalla vastuulla. Kannattaa lukea ennen huutoa myyjän palautteet, niistä saa vähän vinkkiä miten edelliset kaupat ovat sujuneet. Omien kokemusten mukaan kaupaksi menee hyväkuntoiset vaatteet, kengät, laukut ym. Tottakai "hype" merkit menee paremmin mutta kyllä muutkin käy kaupaksi vaikkakin hieman pidemmällä myyntiajalla. Itse katson nykyään ensin huutonetistä jos olen ostamassa jotain :) Suosittelen!

    VastaaPoista
  2. Olen itse ollut huuto.netissä sekä ostajana että myyjänä yli kymmenen vuotta. Kertaakaan en ole törmännyt epärehelliseen kauppakumppaniin, luojan kiitos. Mahdollisen kauppakumppanin palautteet kannattaa aina katsoa. Ne kertovat jo paljon. Myös kirjoitustyylistä voi päätellä yllättävän paljon.

    VastaaPoista
  3. hei, itse olen myynyt paljon huuto.netissä hyvällä menestyksellä, pari hupihuutoa seassa, mutta muuten kaupankaunti sujunut hyvin. toki joutuu näkemään vaivaa, kun tekee ilmoituksen, huudon päätyttyä postittaa tuotteen tai sopii noudon. olen kuitenkin saanut huomattavasti enemmän myymistäni vaatteistani huutiksessa kuin esim kirpparilla. kaikki myymäni vaatteet ovat olleet merkkkivaatteita plus uudenveroisia. jos huutaa itse jotain, kannattaa tosiaan käydä katsomassa myyjän palaute, se antaa paljon osviittaa miten kaupanteko on sujunut. ihmisillä saattaa olla myös eri käsityksiä siitä mikä tuote on hyväkuntoinen. onnea kaupantekoon huuto.netissa;)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...