lauantai 18. toukokuuta 2013

trendsetting


(Kuva lainattu.)

Sitähän voisi kutsua itseään varsinaiseksi trend setteriksi!! ;) Mä olin sentään ensimmäinen, joka käytti nahkahousuja, paljon ennen kuin ne levisi jokaiseen blogiin ja paaaaaaaaljon ennen kuin ne levisi suomalaisblogeihin. Mä olin ensimmäinen, joka osti kultaisen suuren rannekellon, niitä ei ollut silloin vielä Suomen valikoimissakaan paljon missään ja kaikissa ravintoloissa ihmiset kyyläsi kuin olisin ollut joku ökyrikas..... Mä olin ensimmäinen, joka käytti boyfriend farkkuja, myöskin paljon, paljon aiemmin..... Mä keksin ommella kultaiset napit mustiin ja sinisiin villakangastakkeihin, ennen kuin niitä tuli Zaran valikoimiin..... Mä käytin punaista huulipunaa ennen kuin siitä tuli trendi, se on jopa ikimuistettu wanhojen ristely -kuviin..... Hmmm....nyt sitä katsoo muiden blogeja ja hymyilee itsekseen, kuinka samoista vaatekappaleista on tullut jotain suurta ja nämä blogit ovat vielä sata kertaa suositumpia kuin mitä omani, heh.

Joskus tämä jopa vähän ärsyttää..... mutta se on varmaan vanha syndrooma - muistan yhä kuinka 2. luokalla keksin piirtää kukkasia kuvistunnilla hämähäkinseitin ympärille (koska musta pohja ja valkoinen seitti olivat niin tylsiä) ja yhtäkkiä seinällä roikkuikin seitsemän kukallista versiota, haha. Silloin vasta ärsyttikin. Ärsytti myös silloin kun luokkalainen tyttö yritti "pölliä" mun batiikkiteoksen, ja väitteli niin kauan, etten enää jaksanut. Purin huultani ja annoin olla.... Mutta tätä tämä arki on tänä päivänä. Sosiaalisessa mediassa kaikesta tulee yhteistä. ;)

Mutta mistä tämä ajatus lähti, niin se lähti Olivian farkuista. Asu on kertakaikkiaan ihana!! Neule myös. Mä mietin pitkään ostaisinko vielä toisetkin boyfriend farkut mun supervanhojen rinnalle, mutta totesin, ettei niille ole ehkä käyttöä, kun töihin ne ei sovi ja muualle en juuri pukeudukaan. Mutta tämä kuva sai mut miettimään asiaa uudestaan............sen pituinen se. :)

11 kommenttia:

 1. LOL, sinä keksit kaiken ennen muita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hehe, kun keksisikin, niin voisi perustaa jonkun uuden facebookin tai appelen tai jotain....;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No jaa..... Enpä nyt lähtisi tästä tekemään mitään johtopäätöksiä tai kehuskelemaan asialla, joskin itsevarmuus on mun mielestä hyvä asia! ;)

   Poista
 3. Olen samaa mieltä, olet usein aikaasi edellä muihin suomalaisblogeihin verrattuna, mutta en nyt koko blogiskeneen lähtisi vertaamaan, haethan sinäkin inspiraatiota ulkomaisista blogeista & julkkiksista:) Ja punainen huulipuna on ollut muodissa kautta aikojen, joskus enemmän ja joskus vähemmän, vähän kuten raidat. Mutta tosiaan en kiellä sitä, ettetkö olisi yksi tyylikkäimpiä suomalaisbloggareita.

  Jos blogiasi vertaa muihin (todella suosittuihin) blogeihin, niin eroa on huimasti kuvien laadussa. Ehkäpä niihin panostamalla saisi blogille nostetta? Ja toinen asia, missä blogisi eroaa muista on asenne. Suomalaiset muotibloggarit ovat ehkä joskus jopa ärsyttävyyteen saakka positiivisia ja iloisia, tämän tyyppisiä postauksia harvemmin blogeissa näkyy. Minuakin varmasti ärsyttäisivät yllä mainitsemasi asiat, mutta jostain syystä blogista luettuna tällaiset "avautumiset" antavat todella negatiivisen kuvan, vaikka tosielämässä sanottuna ne eivät sen kummemmin tunteita herättäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitan tuosta viimeisestä...eli asiahan oli alunperin vitsi, mutta mun huumoria voi olla vaikeaa ymmärtää jos ei tunne henkilökohtaisesti, eikä hymiöt pelasta ilmeisesti tilannetta.... Oikeassa elämässä puhe on vain yksi osa, mutta viestintään ja viestin perillemenoon liittyy niin kovin paljon muuta....senpä takia blogissa niin helposti tulee väärin ymmärretyksi ja silloin kun toivoo kommentteja niitä ei tule, kun teksti jää valjuksi lukijan näkökulmasta, ja sitten kun kirjoittaa jotain ajatuksenvirtaa nopeasti, niin siitä sitten tuleekin jotain. Kuten itsekin sanoit tämä kommentti ei olisi varmaan herättänyt yhtään mitään tunteita tosielämässä, vaan sille oltaisiin voitu nauraa yhdessä.

   Vaikka mä nyt tuossa heitinkin muutaman esimerkin, fakta on se, että muoti toistaa itseään ja mä olen "niin paljon aikaani edellä" (jos näin voi sanoa), että niillä ja trendeillä ei todennäköisesti olen MINKÄÄNLAISTA yhteyttä!! Niin että trendsettingia ei tässä voi todellakaan ymmärtää muutenkin kuin huumorilla! ;)

   Poista
 4. Blogiasi olen seurannut ja varmaan siitä syystä että sinulla on merkkilaukkuja ja laitat tänne inspiraatiokuvia (tosin kaikki ei tarvitsisi olla oliviaa) mutta tämä avautuminen ei nyt ihan auennut... Ymmärrän, että ärsyttää jos lähipiiristä joku ns.matkii mutta verrata itseään nyt blogien,maailman ensimmäiseen joka on keksinyt käyttää jotain? Varmaan sinäkin olet ne jollain ennen sinua nähnyt ja tuskin sekään oli se ensimmäinen. Löytyy myös ihmisiä joilla ei ole omaa blogia ja nekin voitat ollaa muodin aallon harjalla. Ensin joku asia on muotia, sitten kun se on kaikkien saatavilla tulee siitä massaa ja unohtuu tai tietyt jutut ovat klassikkoja, nahka, raidat jne. ja sitten vaan tulee uusi muotijuttu ja muuttuu massaksi jnejne. Se on sitten vaan ihmisestä kiinni kuinka ajoissa jonkun asian ottaa omakseen.. Pari vuotta sitten kun oli colorblock IN löytyi sitä harvasta kaupasta suomesta, zara tais olla ainoa mutta vuotta myöhemmin kaikkialta kun se oli jo OUT.
  Ei ole hyökkäys sinua kohtaan, halusin vain pohtia asiaa :) Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi ja hyvää kesää vaan sinnekin! Mielestäni aihe on nyt aika lailla loppuunkäsitelty ja jos edelleenkin joku haluaa tehdä kärpäsestä härkäsen ja kääntää tämän asian negatiiviseksi, niin go for it....mä tyydyn tässä hetkessä olemaan kommentoimatta enempää. Ei ollu tarkoitus loukata ketään, eikä varsinkaan väittää olevani mikään muodin Steve Jobs, mutta se siitä.

  VastaaPoista
 6. Enpä nyt ymmärrä miksi muut noin vinkuvat!

  VastaaPoista
 7. Tiedän että se on harmillista kun itse bongaa jonkun jutun lehdestä tai ulkomailta ja ottaa sen käyttöön, ja tämän jälkeen ko. asia tai ilmiö leviää 'joka puolelle'. Tuntuu melkein kuin joku yrittäisi matkia itse keksityn asian, mutta tosiasiassa he vain seuraavat samaa trendiä, pikku viiveellä vain. Tykkään blogistasi juuri siksi että otat ensimmäisten joukossa käyttöön rohkeitakin ilmiöitä maailmalta.

  VastaaPoista
 8. Käyn lueskelemassa blogiasi juuri sen takia kun haistat maailman trendit julkkiksilla, kansainväl. lehdissä ja muualla kauan ennenkuin niitä voi nähdä katukuvassa ja niistä voi lukea muissa blogeissa, et pidä mitään mielistelyblogia vaan kirjoitat rehellisesti ja selkeästi asioista ja olen tyytyväinen kaikkiin postaamiisi kuviin. Joitakin (anonyymejä bloggareita?) ärsyttää varmasti nyt vain se että olet heitä askeleen edellä, etkä kuulu siihen perusmuottiin johon suomalaista blogia pitävä oletetaan kuuluvan eli "saa" vain laittaa sellaista päälle jota löytyy kaikilta muilta. Käytät mielikuvitusta pukeutumisessa etkä vaikuta olevan mikään logotuotteiden metsästäjä :) Laitat muotiesimerkkejä sekä lännestä että idästä, mikä on hyvä erityispiirre, joten blogisi vaihtelevaisuus pitää lukijat virkeitä eli jatkahan samaan malliin :)

  -krisse

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...