lauantai 4. toukokuuta 2013

one more thing(Kuvat täältä.)

Mä törmäsin sattumalta Chanelin uutuushuulipunaväriin, jonka nimi on La Favorite. Ja sitten mä googletin lisää, kuten aina käy. Ja löysin nämä kuvat toisesta blogista. Nätti tyttö, ei siinä mitään....mutta se, että hänellä on tummat hiukset ja siniset silmät, sai mut vielä vakuuttuneemmaksi siitä, että kyseisestä huulipunasta voisi tulla minunkin favorite. Täytyy ehkä kipaista Stockalla.... ;)

8 kommenttia:

 1. niin ihanan näköinen tyttö! ihana väri myös!

  VastaaPoista
 2. Uuh, ihana huulipuna! Itse asiassa toi kynsilakkakin näyttää varsin kauniille... Pitää lähiaikoina hipsiä Chanelin hyllyjen luokse! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo on kyllä kaikki huippuja ja mua kiinnostaa myös tuo vaaleanlila kajalkynä... :)

   Poista
 3. Kivat sävyt kuvan meikissä. Oma keväthuulipunani on hankittu, eli MAC:n 'Speak Louder', ja näyttää suunnilleen saman sävyiseltä minun huulillani :)

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ehkä tsekata sekin, varmaan ainakin hinnassa on eroa ja olen kyllä ollut tyytyväinen MACin huulipuniin! :)

   Poista
 4. Ouou! Miten kaunis sävy tuossa punassa ja etenkin tuossa kynsilakassa! Lakka on ainakin ihan pakko saada, jos näyttää luonnossakin noin upealta :) Ja täytyy tuota huulipunaakin käydä testaamassa. Hih, onneksi on kohta asiakasomistajapvät niin saa vähän lisäalea hinnoista Sokokselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nyt koukuttunut geelilakkaan, mutta jos en olisi, niin varmasti itsekin ostaisin tuon sävyn...hyvää ei löydä kovin usein! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...