lauantai 4. toukokuuta 2013

new york


Avot, vihdoin asukuvia, joista saa jotain selvääkin! Moni on varmasti lukenut netissä juttuja muotibloggaajien poikaystävistä, joista viimeisimmän on tällä kertaa julkaissut Nyt.fi. Osa varmasti "kärsii" poikaystävänä olosta, osa varmasti hyötyy siitä. Kuitenkin on sanomattakin selvää, että on helpompi menestyä yhdessä tekemällä. Jokainen tuo projektiin oman parhaan osaamisensa ja lopputulos on hetken päästä jo....no, just sitä. Erinomainen esimerkki pariskunnan yhteistyöstä on Gary Pepper Vintage -blogi ja verkkokauppa. Tutustuin tähän vasta hetki sitten, mutta olen jo koukussa - kukapa ei nauttisi katsoa kauniita kuvia, häh?!

Mä olen vissiin vaan liian varhaisessa vaiheessa oppinut, että jos haluaa tehdä jotain hyvin, onnistua, menestyä tai saada edes kuva, jossa nilkat ei ole rajattu pois kuvasta, niin kaikki täytyy tehdä itse. Mä luotan näin ollen itselaukaisijaan! Naps, naps ja valmista tuli. Mä en vaan yksinkertaisesti jaksa ottaa työpäivän jälkeen kolmeasataakahdeksaakymmentäneljää testikuvaa ja käydä niitä sitten läpi parhaita etsien. Sen sijaan testikuvia tulee otettua tyhjästä seinästä, joskus enemmän, kun kuvista tulee välillä liian tummia, välillä ylivalottuneita ja välillä niistä ei saa mitään selvää. Kyllä se kameran säätöjen opettelu ja oikeiden löytäminen eri vuodenaikoihin ja kellonaikoihin nähden on hemmetin hankalaa, kun vatsassa kurnii, koirat pyörii jaloissa, ohimossa jyskyttää ja ainoa ajatus on se, että saisi nopeasti verkkarit päälle tai pääsisi kuumaan suihkuun.

Joskus mä mietin sitäkin, että mikä saa mut ylipäätään postaamaan päivittäin, kun luulisi, että pelkkä muiden blogien seuraaminen riittäisi, hmmm...? Mulla ei ole koskaan ollut kirkasta päämäärää, mihin bloggaamisella pyrin. Mikä on epätavallista. Joskin tämä on keino rentoutua ja niin pitkään kuin se auttaa, sen pitäisi vissiin riittää. Parasta kuitenkin tähän mennessä on lukijoiden läsnäolo ja kaikki ne kommentit, joissa käydään dialogia, silloin tuntuu, ettei tässä hommassa olekaan niin yksin... Siispä hyvää viikonlopun jatkoa rakkaat lukijani! Kiitos kun olette olemassa!! :)

Ja kuinkahan pitkään tämä bloggailutrendi tulee ylipäätään jatkumaan, mitä veikkaatte?

6 kommenttia:

 1. onko toi seinä sun kämpästä? sikahieno!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän se! Kiitos, ainakin vähän erilainen ja tuo paljon hyviä muistoja mieleen! :)

   Poista
 2. Hyvä asukokonaisuus; riittävästi yksityiskohtia mustassa. Minulla on kova hinku matkustaa New Yorkiin. Matkakuume ei yhtään laantunut, vaikka viikko sitten kävin Prahassa.I-Elina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon sen! Nykiin vois mennä vaikka joka kuukausi! Mäkin yritän koko ajan toitottaa itselleni, että maailmassa on niin paljon nähtävää, mutta vaikka käyn näissä paikoissa, niin olen silti aina valmis matkustamaan heti perään Nykiin....niin väärin, että asuu muualla. :)

   Poista
 3. Seinä on kyllä hieno =)
  Itse veikkaan, että bloggailu into laantuu monella nopeasti, mutta näin hyvää blogia kuin sinun, ei kannata lopettaa, jos vain jaksat postailla.
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllähän mä vielä jaksan... ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...