lauantai 25. toukokuuta 2013

berlin


Joko arvaatte mistä on kyse? Kyllä, Rooma on nyt hetkellisesti kuopattu, sillä heinäkuussa on tiedossa matka Berliiniin! Sielläkään en ole käynyt, mutta odotan kaupunkia malttamattomana, vaikka en edes kunnolla tiedä mitä odottaa. Berliini kiehtoo mua historiallisesta näkökulmasta, mutta ilmeisesti myös shoppailu Berliinissä on palkitsevaa! ;) Ja jos Berliini kelpaa Olivia Palermolle, niin kyllä sen pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi myös minulle. :) Berliini on jo pitkään kiinnostanut matkakohteen myös sen takia, että isäni on käynyt siellä nuorena ja muistan, kuinka hän aina kehui Berliinin matkaansa....nyt pääsen vihdoin kokemaan sen itse. Ihanaa! Lomaa odotellessa.................

Jos teillä on vinkkejä Berliiniin, missä kannattaa käydä tai mitä kannattaa nähdä, niin laittakaa kommenttia! :)

2 kommenttia:

  1. Berliini on kiva kaupunki, josta tosiaan löytyy vähän kaikkea ja kesällä varmasti kivempi kuin maaliskuussa jolloin itse kävin, kiitos yllättävän takatalven lumisateineen ja pakkasineen... :D KaDeWe-tavararaloa ainakin suosittelen, ymmärtääkseni Manner-Euroopan suurin? Noin samaa kokoluokkaa Harrodsin kanssa :) Ja Kurfürstendammin kadulta löytyy kaikkea luksusliikkeistä Zaraan :) Jos ei halua käyttää liikaa aikaa nähtävyyksiin ainakin bussilinja 100 kiertää kaikkien tärkeimpien ohi, bussilla ja metrolla on muutenkin todella kätevää ja helppoa liikkua kaupungissa :) Alexanderplatzin tv-tornista näkee kaupungin todella laajalta alalta jos sää on selkeä eikä hintakaan ollut paha. Tässä nyt muutama juttu mitä tuli mieleen, hauskaa Berliinin lomaa näin jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä, pitääpä pitää mielessä tuo bussivuoro! Mä olen jo parilla kaupunkilomamatkalla huomannut, että se "tylsä" ja "vanhanaikainen" turistibusseillu oikeasti antaa paljon enemmän!! Ja vielä paras, kun hoitaa sen heti alkuun ja tekee loppuajan täsmäiskuja paikkaan jos toiseen.... :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...