torstai 11. huhtikuuta 2013

TSUM + Instagram = Russian style


Siinä on kyllä etunsa, että on Instagrammissa ja seuraa muita!! Nimittäin tänään Miroslava Duma postasi Tsumin järjestämästä kisasta ja vaikka siihen en pääsekään osallistumaan, en malta odottaa kuvia osallistujista!!! :)Jos muistatte, olen joskus kertonut Pietariin avatusta DLT tavaratalosta, jonka omistaa sama taho kuin Moskovan TSUM tavaratalon. Kummankin valikoimaan kuuluu ihan huikeita brändejä, asiakaskuntaan ihan huikeita muoti-ihmisiä ja kummankin hintataso on huikea jos jotain! ;) Moskova on tunnettu rahasta ja tyylikkäistä Moskovan yliopiston opiskelijoista. Niinpä TSUM järjestää kisan, jossa yliopisto-opiskelijoilla on mahdollisuus koota mieleiset asunsa TSUMin valikoimasta, ottaa itsestään kuvan Instagrammiin ja voittaa itselleen tyylikkäimmän opiskelijan tittelin sekä 300 000, 200 000 tai 100 000 rub lahjakortin TSUMiin. (Jos kurssi kiinnostaa, niin jakakaa summa about 40:llä.)

Voittaja on se, joka saa eniten tykkäyksiä ja asukuvia pääsee katsomaan täältä: Instagram @tsum_moscow. Kisa on kaksiosainen ja mulla on ainakin odotukset asujen suhteen erittäin korkealla!!
Mä en osaa vielä itsekään hakea Instagrammista mitään, joten sen enempää ohjeita ei kannata kysellä, mutta jos tuonne löydätte, niin veikkaan, että inspiraatio voisi olla taattu. :) Kisa jatkuu ajalla 11.4.-16.5.2013.

Hitsi, mäkin haluaisin olla Moskovan yliopiston opiskelija....mahtaa olla vähän erilaista kuin Helsingin Metsätalolla, haha... ;)

1 kommentti:

  1. Mä oon ollu viikon retkellä Moskovan yliopistossa ja asuin niiden päärakennukses viikon ja eipä siel mitenkää superhehkeitä ihmisiä näkyny :D Et ehkä se on kuitenki aika pieni prosentti, joka on tosi upeita, hehe.

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...