torstai 18. huhtikuuta 2013

shopping list follow up


Fiuhhhhh.....toinen paltsupäivätakana. Jotenkin nää vetää aina ihan tyhjäksi. Huomenna on onneksi perjantai ja meillä on tiedossa tyttöjen reissu lähikaupunkiin. Erikoinen ohjelma näin naisseurassa, mutta ollaan menossa lätkämatsiin, syömään ja yöhön, nukumme hotellissa, syömme aamiaista ja jossain kohtaa kun uskaltaa hypätä takaisin rattiin lähdemme ajalemaan kohti kotia. Illan ohjelmassa olikin pakkaamiset ja mä sain survottua kaiken + työjutut Celinen cabas laukkuun. Eli aika hyvä suoritus!! :)

Ajattelin nyt vihdoin jakaa sen aiemmin mainitsemani ja päivittämäni ostoslistan tälle vuodelle. Huomenna on nimittäin palkkapäivä ja sen jälkeen kun olen maksanut järkyttävän kasan laskuja, saatan käyttää viimeiset ylimääräiset rahani johonkin listalla olevaan juttuun.....senpä kunniaksi se lista:


Muutaman jutun listalla olenkin jo ruksinut, mutta eipä taas tarvinnut montaa viikkoa tätä katsella, kun tekee jo mieli tehdä uudestaan päivitetty versio! Mutta niin tai näin, vaikka jotkut jutut muuttuu, niin suurin osa tuotteista pysyy samana ja ainakin mua tämä auttaa ihan hirmuisesti. Tukholmassakin kuljin kaupasta toiseen ja tulin tyhjin käsin ulos, kun olin jo sisällä päättänyt, ettei mikään extrempore-ostos ole yhtä tärkeä kuin ne jutut, jotka ovat ostoslistallani. Nyt melkein kahden kuukauden tauon ja säästämisen jälkeen olisikin varmaan taas aika pistää DHL hommiin.... ;)
 


Niin ja tässä vielä se vanha viime vuoden puolella tehty lista, jota tosiaan tänä vuonna päivittelin. Listalta tipahti pois jo ostetut tuotteet, sekä vaalea clutch, koska mielessäni ei ole tällä hetkellä yhtäkään, joka edes vähän sinnepäin vastaisi mielikuviani. Ja koska totesin, että kevättä ei tule, eikä kesästäkään vielä tiedä, niin päätin, että uudelle listalle on parempi laittaa niitä juttuja, joille on käyttöä myös viileämmillä keleillä.

Arvaatko, mikä listalla olevista jutuista saattaa saapua kotiini seuraavaksi?? ;)


6 kommenttia:

 1. DVF, Niket tai meikkipussi? :)

  VastaaPoista
 2. DVF tai Ray-Banin aurinkolasit?!

  VastaaPoista
 3. Hei kenen tuo leopardi-clutch on, mikä on noissa sun molemmissa kollaaseissa mukana? Olen etsinyt itse tuollaista jo pidemmän aikaa ja voi tuo näyttää kivalta! Saisin sen listattua yli sitten omalta "ostoslistaltani" :)

  VastaaPoista
 4. Ray-Banin aurinkolasit varmaankin, kun kesä tulee ja ulkona alkaa kirkastumaan mukavasti :)

  Minun silmäni osui myös ensimmäisenä tuohon leopardi-iltalaukkuun.

  -L-

  VastaaPoista
 5. Vastaus kaikille: Hyviä arvauksia ja kaikki tosiaankin mun ostoslistalla, mutta kukaan ei vielä arvannut! ;)

  En muista kenen leopardilaukku on, mutta se vastaa minunkin mielikuvaa täydellisestä leo-laukusta. Olisin sen ostanut yhtä mielelläni, mutta sitä vaan ei taida olla enää myynnissä missään, sen verran vanha yksilö, että mullakin jäi vaan kummittelemaan suunnitelmiin....täydellistä odotellessa! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...