keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

on my shopping list

shopping list


Listojen ystävänä, en voinut välttyä tekemästä Tukholman ostoslistaa kollaasin muodossa. ;) Jos kaikki on mennyt suunnitellusti, niin olen tällä hetkellä jo laivassa. Kuinka siistiä on lähteä kerrankin matkaan kunnon hytissä ilman kerrossänkyjä ja kenties jopa ilman meluavia naapureita (kenties?)... Viime laivareissusta onkin edellä mainituista syistä johtuen hyvin pitkä aika! (Niille, jotka eivät ole lukeneet vanhoja postauksia, niin itse suosin lentämistä Tukholmaan, mutta nyt tuli jättisuuri Viking Linen lahjakortti sopivaan hetkeen, joten kaikki ilo irti siitä sitten! ;) ) Mä ajattelin nyt kuitenkin ottaaa kaiken irti - nauttia ruoasta, lasillisesta viiniä, käydä tsekkaamassa tax freen tarjontaa, mutta ennen kaikkea lomailla ja keräillä voimia huomiseen Tukholman kiertelyyn. Onneksi on luvattu aurinkoa ja plusasteita. :)

Tällä kertaa mun ostoslista on painottunut aika lailla kosmetiikkaan. Tärkeintä on käydä Laura Mercierin osastolla, mutta kaikki muu onkin sitten plussaa. Keskustaan piti aueta Sephoran liike maaliskuun lopussa, mutta onko kellään tietoa aukesiko se?? Jos valikoima on sama kuin muualla, niin voisin ostaa Sephoran kosteusvoidetta ja tsekata NARSin pisteen. En tiedä, uskaltaisinko koittaa ekaa kertaa elämässäni voidemaista poskipunaa?? Lehtiä pitää ostaa kun saa halvemmalla ja onpahan paluumatkalla laivassa tekemistä, Byredot ostan, jos jokin tuoksu miellyttää ja vaatepuolella kiinnostaa takit ja jakut....katsotaan miten käy. :)

Mutta se on moro nyt! Hyvää viikon jatkoa kaikille ja palataan asiaan perjantaina! Postauksia on ajoitettu ja Instagrammiin saatan päivittää jotain....:)


P.S. Kirppariostajille tiedoksi, etten olen sähköpostin äärellä perjantaihin asti! :)

8 kommenttia:

 1. Moikka! Haastan sut!

  Käy kurkkaamassa ohjeet: http://whataboutfashionroosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Sephora aukesi, mutta se ei ole keskustassa. Tarkempia tietoja löytyy esim. Ostolakossa-blogista, ainakin valikoima vaikutti pieneltä..
  Toivottavasti sää suosii Tukholmassa :)
  Eple

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun mä luin jostain, että maaliskuun lopussa piti aueta uusi liike kirjastokadulle, mutta eipä ollut auennut... :(

   Poista
 3. Kävin reilut pari viikkoa sitten, ja Hermès oli kiinni ja remontissa juuri kun olisin tarvinnut sieltä uuden huivin ja agendan! :( Keskustan Sephora ei ollut vielä auennut ja muutama muu NK:n osasto oli myös remontissa. Joten oli aika turhauttava reissu, mutta onneksi sain sentään ostettua Byredon ihanan sitruunais-ruusuisen Palermon kesätuoksuksi, ja haettua herkut Laduréesta. Lohduttaa kuitenkin tässä vaiheessa jo se kun käyn keväämmällä Ranskassa ja Monacossa, joten saan hyvin todennäköisesti ostettua haluamani huivin ja agendan sieltäpäin, ja käytyä myös Sephoralla hamstraamassa :D Eli hyvää kannattaa odottaa.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla kävi vähän sama....vähän harmittaa! Voi vitsi, Monaco ois aika jees!! :)

   Poista
 4. 12.4. aukeaa Sephora Tukholman keskustassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OK, kiitos infosta! Kunhan on auki, kun seuraavan kerran lähden, nyt ei onnannut! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...