maanantai 29. huhtikuuta 2013

olivia(Kuvat lainattu.)

Vielä pari pikaista kuvaa Oliviasta ennen nukkumaanmenoa.... Ihanan simppeli asu kaikessa yksinkertaisuudessaan, mutta tuo paita ja aurinkolasit todella huutaa mun nimeä pitkästä aikaa!! Onko kukaan vielä kerinnyt selvittää mistä ne on???

Öitä! ;)

9 kommenttia:

 1. Nuo ovat Calvin Kleinin 7716S :) Ystävätär osti samat New Yorkin matkaltaan, oli myös nähnyt ne ensin Olivialla.

  Olivia käyttää näköjään myös ahkerasti eri sävyisiä Ray-Banin Wayfarereita, sekä Tom Fordin Anoukeja joita ei enää taideta valmistaa. Minä luulin muuten ensin noita hänen mustia laseja Wayfarerin isoimmaksi malliksi.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne Anoukit on tosi kivat, eikä niitä munkaan tietääkseni enää saa... :)

   Poista
 2. Olivia käyttää myös paljon Westward Leaningin laseja, näyttävät samoilta kuin Wayfarerit.

  -Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko ne westwardi leaningit sellaiset vähän kissamaisemman näköiset wayfarerit? Jotka Olivialla on mm sellaisina kuviollisina?

   -krisse

   Poista
  2. Mun googlettelu tuotti sen tuloksen, että nyt kyseessä on nimenomaan Westward Leaningin lasit! Ja kivalta ne näyttää sivuillakin! Olivialla tuntuu olevan aika paljon samantyylisia laseja eri merkeiltä, mutta mikäs siinä, jos löytää mallin, joka sopii! :)

   Mä luulen, että se kuviollinen Krissen tarkoittama malli on Wunderkindin - Olivialla on kolmessa eri värissä ja mä en ole vieläkään löytänyt keinoa saada niitä itselleni Saksasta, ihan täydellisen hotti malli!!!!!!!!!!!!!!!!

   Poista
 3. Ystävätär oli nimittäin nähnyt jonkin muotiaiheisen ohjelman haastattelun Jenkeissä jossa Olivia oli kertonut mustien aurinkolasiensa olevan Calvin Kleinit, eli ne tunnistaa siitä sivulla olevasta pienestä laatasta mutta en ole satavarma että onko ne Calvinit juuri nuo kuvassa olevat koska niiden yksityiskohtia ei kunnolla näy :) Saman näköiset mustat kuitenkin.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne calvin kleinit on varmaan nämä http://i46.tinypic.com/mj31nr.jpg kun niissä on joku laatta sivussa ja reiskoissa tai wunderkindeissä ei sitä ole? Sillä haluaisin itekin just nämä samat arskat kun tossa kuvassa.

   -krisse

   Poista
 4. Damn, kuva blurrautuu liikaa suurentaessa sankaan tuossa tokassa kuvassa... en osaa sanoa onko WL:t vaiko ei... No joka tapauksessa, näitä arskoja niin suosittelen sydämestäni! Mulla on kahdet! Tai oli. Kröhöm...ekat California Childrenit nimittäin tippui mereen pari viikkoa sitten, joten piti hakea uudet :D Tällä kertaa Mercury Sevenit. Westwardilla on kait nettikaupakin, toisin kuin just noilla saamarin Wunderkindeillä...(tosin hyvin toimii tämä heidän vaikea saatavuus myyntikikkana, mä varmaan maksaisin hunajaa ja mansikoita, jos saisin jonkun tuomaan mulle yhdet Saksasta, hah!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Kovasti tekisi mieli skippaa muut lomakohteet, mitä mielessä on ja suunnata sinne Berliiniin, niin kuin olisi jo pitänyt tehdä aikoja sitten! Saisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla! ;) Uskaltaisikohan noita WL:iä tilata netistäkään sovittamatta...?

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...