maanantai 29. huhtikuuta 2013

grey

wanted


Jos viime viikon väri oli punainen, niin nyt se on kyllä harmaa!! Kesäksi tekisi mieli ostaa uusi harmaa t-paita, mutta syksyn must on joku harmaa hameasu! Se saisi olla mahdollisimman rento ja mä todella toivon, että joku suunnittelee mulle syksyyn mennessä harmaan asun kolitsityylisellä yläosalla, tai jollain muulla todella rennolla jakulla tms... Ja vielä kun löytyisi hyvän värinen Falabella siihen seuraksi, aijai.... ;)

Hyvää viikon alkua kaikille! :)

3 kommenttia:

 1. Typerää taas täällä kysyä, mutta ksyysn silti. Jos ostaisin Converset, niin minkä väriset kannattaisi ostaa. itse ajattelin esim siniset/mustat. Toinen mitä mietin, että onko parempi ostaa yhdet esim mustat vai monet kopiot halvemmalla?

  harmaa on kyllä hauska väri vaikka ensin ajattelisi, että se on tylsä.

  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuule haittaa yhtään, kysy niin paljon kuin haluat!! :) Ensimmäiseen kysymykseen, niin mä olen suosinut valkoisia (joskin ne likaantuvat helpoiten) ja punaiset on kanssa kivoja, mutta muuten niin se on ihan oma makuasia, mistä väristä tykkää ja minkä värisiä muita kenkiä / vaatteita on. Mustakin on varmaan perushyvä, joka sopii kaikkeen. Jälkimmäiseen kysymykseen - ehdottomasti yhdet hyvät aidot!! Jos vaan consseista tykkään, niin ne on aina hyvä investointi, ajattomat ja niitä voi käyttää parhaassa tapauksessa vuosia. Sitten jos koet ne hyväksi jalkaan ja tulee paljon käyttöä, niin ostat vaikka ensi vuonna vielä jonkun toisen värin! :)

   Poista
 2. Kiitos! =)
  Täytyypi nyt sit miettiä ja aidot kyllä ostan, kun en itse oikein tykkää kopioiduista merkeistä missää vaatteissa.
  Väri vaan pitäisi miettiä. Sininen olisi yksi mutta vähän tyhmän näköinen sinisten farkkujen kanssa? ja musta ehkä hiukan synkkkä tulevaan kesään kun takkikin on musta.
  -Eric

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...