perjantai 5. huhtikuuta 2013

f-a-b-u-l-o-u-s
(Kuvat: Purseblog.com, Google)

Herranjestas kun on taas upeita kuvia Oliviasta ja Johanneksesta, voiko kukaan pariskunta näyttää yhtään paremmalta?!! Ja yhtä asiaa en kanssa ymmärrä, miten tavalliset neuleet näyttää Olivian päällä niin chic?! :) 

Laukuista puheen ollen, avasin tänään posteja matkan jälkeen ja mulle on tulossa ihan hervottoman isot veronpalautukset, vielä isommat kuin viime vuonna!!!! ....kyllä se veroprosentin nostaminen kannattaa, ja varmaan opintotukien takaisinmaksukin tekee jotain, ja asuntolaina....noh oli miten oli, niin tälläinen joulubonus on aina paikallaan! ;) Siitäpä tulikin mieleeni, josko kuitenkin ostaisin myös vuonna 2013 jonkun toooodella kivan laukun? Mutta minkä?? Mä aina sanon, että laukun täytyy huutaa mun nimeä, jotta sen ostaisin ja välillä näin tosiaankin tapahtuu, joten sitä odotellessa. Täytyypä tehdä oma postaus kaikista potentiaalisista ehdokkaista ja katsoa, josko saisin vielä teiltäkin hyviä ideoita.... :)

12 kommenttia:

 1. Olivian olemus on vaan täydellinen. Mittasuhteet vaatteissa ovat oikeat Olivian mittoihin ja värikombinaatiot ovat tasapainossa. ---Komerossa on kyllä oltava vaihtoehtoja. I-Elina

  VastaaPoista
 2. tosi kiva blogi ja kivoja kuvia! :) Käy chekkaamassa munki blogi!

  http://pauliinawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hahhaa! Totta. Mikähän siinä onkin että Olivian päällä pusero on tyylikäs. Itse kun vetäisen neuleen päälle, olen tylsä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulla on aivan sama! Mietin sitä juuri katsoessani näitä kuvia. :D

   Vaikka pari on ihan älyttömän tyylikäs, niin eikö ketään häiritse, että miehellä on kolme paitaa, takki ja liivi, ja Olivialla ei ole edes sukkia kengissä?

   Poista
 4. Upea tuo Givenchyn Antigona Tote, tosiaan pitkästä aikaa näkyy sellainen laukku jonka voisi kotiuttaa ja joka ei varmasti tule joka toisella vastaan :)

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä luitko vielä kommentteja viimeisimmässä postauksessa? Mitä mieltä olet ämpäristä? ;) Hitsi, kun Suomessa joutuu vaan tyytymään kuvien katseluun eikä livenä näe koskaan mitään!!

   Poista
 5. Hei onko jotain keinoa millä voisi parantaa omaa tyylitajua ja sitä, että osaa koota asuja? Osaan ainakin jotenkuten sanoa jos asu ei mielestäni ole hyvä, mutta en miten sitä voisi parantaa. Vai onko ainoa keino vain katsella eri asuja lehdistä yms?
  - Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hyvä kysymys, itse asiassa siitä inspiroituneena voisin tehdä asiasta oman pienen postauksen! :) Kiitos kun teet aina asiallisia ja hyviä kysymykyksiä, sellaisia, että niistä näkee, että olet aidosti kiinnostunut kuulemaan vastaukseni, eikä vaan niin, että kommentoit lyhyesti jotain ja yrität saada "mainosta" omalle blogillesi tai haastaa riitaa tms.... :) Siitä en tiedä, olenko oikea henkilö vastaamaan, mutta toivottavasti vastauksestani on jotain hyötyä! :)

   Poista
 6. Kiitos! =) Mun mielestä sulla on hyvä tyyli/muoti taju tai mikä se sitten onkaan :P. Ja haluaisin todella oppia enemmän muodista ja kehittää tyylitajuani ja mielestäni olet hyvä ihminen auttamaan ja on tosi hienoa, että vastaat oikeasti kun kysyn, kiitos.
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ;) Jos koet, että musta on apua, niin senkun kyselet jatkossakin, autan jos vaan voin! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...