maanantai 15. huhtikuuta 2013

dipdown
 


Johan täällä on viime aikoina ollut paljon kosmetiikka- ja kauneusaiheisia postauksia, mutta pistetään vielä yksi tulemaan, toivottavasti tästäkin on jollekin hyötyä..... Kun kävin MACin meikissä maaliskuussa, niin Jannika käytti ruskeaa geelirajausta silmämeikissäni ja mulla olikin pitkään toiveena kokeilla kyseistä tuotetta. Viime viikolla ostin sitten viimein kyseisen rajausvärin sävyssä Dipdown (tumma ruskea) ja 209 siveltimen ihan omaankin meikkipussiin.

En ole koskaan ollut eyeliner-ihmisiä, sillä en yksinkertaisesti osaa vetää viivaa nätisti luomen reunaan, varsinkaan vasempaan silmään! Myöskin musta väri tuntuu aika rajulta, kun taas ruskeat ovat yleensä olleet sopivasti väärän sävyisiä. Yllätyksekseni rajaus on nyt onnistunut kolmena kertana erittäin hyvin (vaikka sen itse sanonkin) ja ennen kaikkea mun mittapuun mukaan erittäin helposti! :) Myös sävy on täydellinen. :)

Toinen positiivinen ylläri on värin kestävyys vs. poispeseytyvyys. Heti levityksen jälkeen väriä pystyy tarpeen mukaan poistamaan vanupuikolla, mutta hetken päästä se jämähtää kiinni, eikä liiku enää päivän aikana mihinkään! Sen sijaan illalla, poistaminen onnistuu mun tavallisella kasvojenpesuaineella, eli edelleenkään laiskana, en joudu käyttämään erillisiä silmämeikinpoistoaineita vedenkestäville meikeille tms....siis just hyvä juttu, jos multa kysytään!! ;)

Nyt täytyykin mennä pakkaamaan ja lähteä reeneihin.... Palataan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...