sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

waiting for spring

work wear 1

work wear 2Täällä jo kovasti odotellaan kevättä ja mielessä on monia asuja, jotka sopisivat hyvin arkikäyttöön eli töihin!! Ajattelin jakaa pari suosikkiani teidän kanssanne ja samalla tallentaa ne itselleni muistutukseksi, niin että voin kaivaa ne sitten keväämmällä esille...

Kylläpä viikonloput meneekin nopeasti! Just kun kerkiää tajuta, että on perjantai, niin taas on sunnuntai! Ensi viikolla on kuitenkin kivoja juttuja tiedossa, joita odotella, mm. mun synttärit ja paljon ohjelmaa siihen liittyen, naistenpäivä, mun uudet nilkkurit näyttäisi olevan Suomessa, jotenkin enköhän mä saa ne pian itselleni, MACin meikki, kevätkukkia sisustukseen juhlien myötä....ja ennen kaikkea nyt on kevät!! Sää tosin näyttää tällä hetkellä aika masentavalta, varsinkin viimeöinen lumimyräkkä oli vähän liikaa, mutta silti jo pelkkä valo ja ajatus keväästä piristää!! :)

Koska keli ei houkutellut tänään pihalle, niin käytin päivän siivoamiseen ja pyykkien pesuun, mutta myös ripsien ja kulmien värjäämiseen sekä kynsien geelilakkaamiseen. Nyt on taas hyvä lähteä kohti uutta viikkoa, kevättä ja uusia seikkailuja! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanat ja tyylikkäät asut, tuo ylempi on mun suosikki. :)

    atc24h.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Tuo MK:n kello pisti silmään. Sain miehen houkuteltua ostamaan itselleen pukukellon. Gc:n kellossa, jonka hän valitsi, sattuu olemaan juuri samat metallivärit. Hän kyllä ei seuraa trendejä aktiivisesti itse. I- Elina.

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...