tiistai 26. maaliskuuta 2013

sneakers(Kuvat: Zimbio)

Pitkästä aikaa kivoja kuvia Oliviasta!! :) Jälleen niin yksinkertainen ja niin kiva asu, että kyllä se vaan on Olivia joka tekee asuista täydellisiä, ei ne vaatteet. Niin sen vaan täytyy olla. Tässä asuissa on kaksikin juttua, joihin kiinnitin huomioni. Ensinnäkin Olivialla jo kolmannet Wunderkindin aurinkolasit, ja kahdet viimeiset ovat olleet sellaiset, jotka mäkin haluaisin.....harmi vaan, ettei niitä saa millään Suomeen. Toinen asia: Multa puuttuu edelleen kaupunkitennarit ja mm. nyt ensi viikon Tukholman matkalla olisin niitä jo tarvinnut, shaisse. Miten mä en vieläkään ole saanut aikaiseksi tennareiden ostoa?? Ne on keikkunu mun ostoslistalla ties kuinka pitkään, mutta...........siis kuinka tylsää rahan käyttäminen tennareihin onkaan?! :)

2 kommenttia:

  1. Ei ole tylsää, kun ostaa makeet, kuten vaikka Olivian Lanvin'it. Itselläni on varrettomat ja ovat todella chic ja mukavat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no hyvä tietää! Varrettomia Lanvineita mäkin olen katsonut ja sitten paria muuta merkkiä kanssa, mutta jotenkin kun se ostohetki lähestyy, niin sitten löydän sopivasti laukkuja tai koruja tai jotain muuta.... ;)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...