keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Snow Queen by Valentin Yudashkin
(Kuvat: Style.com)

Mä taidan olla jo todella talviloman tarpeessa!! Mun tyhjä pää ja tyhjät ajatukset ovat näkyneet täällä bloginkin puolella ja olette varmasti huomanneet, etten ole kerinnyt / jaksanut nyt muutamaan päivään päivittää tänne mitään mielenkiintoista. Halusin kuitenkin palkita kärsivällisyytenne ja tehdä postauksen vielä yhdestä venäläisestä it-naisesta, mutta päätin ensin kertoa vähän taustoja.... :)

En tiedä kuinka monelle venäläinen muotisuunnittelija Valentin Yudashin on tuttu, mutta kyseessä on tämän IT-naisen isä. Valentin Yudashin on varsinainen perheyritys, itse Valentin suunnittelee ja hänen vaimonsa hoitaa bisnespuolta. Pariskunta on ollut onnellisesti naimisissä jo yli 20 vuoden ajan ja heillä on reilu parikymppinen tytär, jonka tyyliä tulen esittelemään myöhemmin.

Tässä vaiheessa riittää kuitenkin, että tutustutte kyseiseseen brändiin. Yllä olevat kuvat ovat tulevan syksyn mallistosta, mutta jos jotakuta jäi kiinnostamaan, niin Googlesta löytyy liuta toinen toistaan upeampia kuvia Valentin Yudashkinin luomuksista. Niitä voit ihailla esimerkiksi täällä. :)

2 kommenttia:

  1. Eipä ollut tuttu tuo brändi, mutta nuo vaatteet iskivät kyllä täysillä. Tyylikkäitä, kankaat on ihania, laskeutuvat hienosti ja värimaailma on harmooninen. Sellaisia vaatteita, joista näkee, ettei ole väkisin väännetty. Niissä on sitä jotain, mutta ei mitään liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo värimaailma vetosi minuunkin, tosin tuntuu, että kaikki Yudashkinin mallistot ovat todella harmonisia väritykseltään...:)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...