perjantai 15. maaliskuuta 2013

Should i? Would i?


Mun ostoslistalla on ollut pitkään värikkäät kengät, mieluiten nimenomaan vaaleanpunaiset tai pinkit. Vuoden alussa bongasin nämä Zaran nettisivuilta, mutta kun näin ne keskustan myymälässä tammikuun pakkasissa ja omassa koossa oli jotain mustaa likaa, niin laitoin ne takaisin hyllyyn. Tänään kävin Jumbon Stockalla hakemassa hiusnaamiota ja piipahdin pitkästä aikaa Zarassa. Mun piti sovittaa yhtiä farkkuja ja otin nämä mukaan sovituskengiksi. Kuinka ollakaan farkut jäivät kauppaan, mutta kengät päätyivät kassalle varaukseen. Mua hieman epäilyttää tuo koron malli, ja pyöreä kärki on myös ylläri, mutta toisaalta, juuri tämän kärjen ansiosta jalka näyttää pieneltä ja mun tasapitkät varpaat tuntuivat viihtyvät mahdollisessa uudessa kodissa.

Kengät tosiaan tuntuivat yllättävän hyvältä koossa 38, vaikka mulla tuppaakin aina jäämään jalka kahden koon väliin. Yleensä en pysty ostamaan Zarasta mitään kenkiä ja nämä olisivatkin vasta kolmannet. Ensimmäiset onkin sitten jo viisi vuotta sitten hankittu... Plussaa myös siitä, että näissä ei ole platformia ja muutenkin nämä on sen verran sirot ja klassiset, että saattaisivat toimia jopa töissä muuten mustassa kokonaisuudessa.... Jos näissä olisi massiivinen korko ja platformi, käyttökertoja tulisi todennäköisesti huomattavasti vähemmän.

Ja sitten se hinta-laatu. Mä aina sanon, että ostan ennemmin kahdet kalliit mutta laadukkaat kengät, kuin 20 paria halpoja ja huonoja. Mutta raskisinko käyttää pinkkejä mokkapintaisia kenkiä, jos näiden hinta ei olisikaan 70€ vaan 700€??? Kyllä tässä tapauksessa nämä taitaa ajaa asiansa ja kyseessä on kuitenkin nahkakengät! Vai mitä olette mieltä? :)

(Kuvat: Zara)

4 kommenttia:

 1. Nuo näyttävät hurjan korkeilta! Ja kieltämättä tuo kärki voisi ehkä ollan vähän tervämpi, vai kuinka? Ainakin silloin jalka näyttää solakammalta. Mutta sitten jos taas et helposti hyviin kenkiin törmää, niin mikäs siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi mulla ei ole korkean paikan kammoa! En oikeastaan edes osaa kävellä yhtään matalammalla korolla, kaikki kengät on 10cm korolla tai kokonaan ilman! :) Täytyy ehkä koittaa noita huomenna vielä hameella...? Joo se on totta, että että terävä kärki pidentää jalkoja, mutta myös jalkateriä...ehkä vaihtelu virkistäisi?? :)

   Poista
 2. Näyttää oikeen näteiltä! Ja on hyvällä tavalla erilaiset, ihan vaihteluksi, kun on pyöreempi kärki. Kyllä mun mielestä kantsii, kun oot värikkäitä hakenut ja nahkasetkin on:)
  -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kengät jäi nyt kauppaan, en saanut tehtyä mitään päätöstä.... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...