torstai 21. maaliskuuta 2013

Russian Style - inspiration 6

Eilen kerron Valentin Yudashkinista, ja tänään haluan esitellä hänen 22-vuotiaan tyttärensä Galina Yudashkinan. Jos joku haluaa taas googlettaa oikealla nimellä, niin se kirjoitetaan näin: Галина Юдашкина.Galina ja hänen äitinsä Marina Yudashkina...eipä ole äitikään hullumman näköinen! ;)
Galina ja kihlattu Ruslan Farhiev oikealla ja vasemmalla, Galina ja Valentin Yudashkin keskellä...


Koko perhe yhdessä + Galinan kihlattu....Galina ja kihlattu lehtikuvauksissa....


Galina ja hänen äitinsä....


(Kaikki kuvat lainattu.)

Galina eli "Galä" Yudashkina on Valentin ja Marina Yudashkineiden ainoa lapsi. Mä en onnistunut löytämään hänen tarkkaa syntymävuotta, mutta mun laskujen mukaan Galina on nyt 22-vuotias.  Verrattuna muihin IT-naisiin Galina on onnistunut saavuttamaan elämässään muutakin kuin miehen ja paikan parrasvaloissa.

Galina on panostanut täysillä opiskeluun, juhliminen ja alkoholi eivät kuulu hänen arkeensa, ja pitkäaikainen miljonääräpoikaystävä (joka on muuten menestyvä liikemies) on pysynyt rinnalla jo ainakin kuuden vuoden ajan. Häätietoja en onnistunut löytämään, vaikka niistä onkin huhuttu ties miten pitkään, kihlaus tapahtui jo puolen vuoden seurustelun jälkeen, avoliitto on kestänyt jo ainakin kolme vuotta ja koko Moskova kuulemma puhuu tämän voimaparin suhteesta.  

Nuoresta iästään huolimatta hän on jo valmistunut / viittä vaille valmis maisteri Moskovan yliopistosta taidelinjalta ja opiskellut valokuvausta myös New Yorkin Parsons School of Designissa, sekä ollut tunnetun valokuvaajan Patrick Demarchelierin opissa.

Galina on järjestänyt jo kolme huomiota saanutta valokuvanäyttelyä, tehnyt harjoittelun Voguella ja valokuvaa Valentin Yudashkinin kampanjoita, mutta siitä huolimatta hän pitää valokuvausta vain harrastuksena. Hän kertoo vielä etsivänsä itseään, ja ehkä se onkin syynä häiden siirtymiseen tulevaisuuteen. Tällä hetkellä hän käy inspiraatiomatkoilla ja valokuvaa, mutta tulevaisuutensa aikoo pyhittää perheyritykselle.

Mitä tulee Galinan tyyliin, niin hän on ihanan nukkemainen. Mikäli googlen tietoihin on uskominen tyttö on vain 149cm pitkä. Mä pidän siitä, että hän vaikuttaa itsenäiseltä, haluaa luoda oman nimen (joskin varmasti alkuun pääseminen on ollut helpompaa isän siivellä), hän yhdistää socialite -termin ihmiseen, joka ei tee mitään, eikä halua, että hänestä käytetään tätä nimitystä. Galina ei pukeudu päästä varpaisiin saman suunnittelijan luomuksiin, eikä alleviivaa Yudashkinin brändiä. Hänen tyylinsä kulminoituu huikeisiin korkoihin, pitkäolkaimisiin laukkuihin, hameisiin ja mekkoihin, sekä näyttäviin hiuksiin ja silmiin. Omien sanojensa mukaan, hän laittautuu valmiiksi hetkessä.... :)
 

9 kommenttia:

 1. Vau! Aika inspiroiva nainen asujen suhteen, ja ei kyllä ole hulluman näköinen. Todella kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla, että postaus kiinnosti! Ja onhan hän! :)

   Poista
 2. VOi miten lyhyt, jos on tosiaan vain 149! Mutta tosiaan todella kaunis tyttö ja erittäin tyylikäs. Venäläiset naiset ovat ihanan rohkeita muodin suhteen! Opiskelen muuten just venäjää ja ajattelin vaan et (jos puhut venäjää) niin miksköhän tuossa venäläisessä kirjoitusmuodossa Yubashkina, kun taas meidän kirjoitusmuodossa Yudashkina? Pisti vaan silmään ja rupesin miettii et onkohan siihen jotain tiettyä syytä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, mä voisin olla viittä vaille venäjän opettaja, mutta filologia ei koskaan kiinnostanut, joten mulla ei ole sulle mitään virallista selitystä tähän! :) Yudashkin(a) kirjoitetaan ja lausutaan kuitenkin nimenomaan D:llä ja niin tuossa venäläisessäkin versiossa lukee. Mä tiedän, että tuo D-kirjain hämää ja näyttää B:ltä, mullakin meni nuo helposti pienenä sekaisin. Mä laitan tähän linkin, jossa on erilaisian Hyvää Uutta Vuotta -toivotuksia venäjäksi, niin näet, kuin erilailla tuon D:n voi kirjoittaa sanassa "godom". Kauno D ja B todellakin muistuttavat toisiaan, niissä on vaan se yläväkänen eri suuntiin. Tikkukirjaimilla D tosiaan näyttää "talolta" ja kaunolla sillä on kaksi eri vaihtoehtoa, joko väkänen alas ja vasemmalle TAI ylös ja vasemmalle. Kauno B:ssä väkänen menee ylös ja vasemman kautta oikealle... toivottavasti tajusit jotain, tänne kun ei kaunoa saa.... :) :)

   Poista
  2. https://www.google.fi/search?q=s+novym+godom&hl=fi&client=firefox-a&hs=LsO&rls=org.mozilla:fi:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=6jFLUcPpOsTfsgbLsYGYDA&ved=0CDEQsAQ&biw=1440&bih=722

   Poista
  3. aaa, no tuosta se johtui! Olen nimittäin aina ajatellut että kauno d kirjoitetaan niinkuin "g", en ole kuullutkaan tuosta toisesta vaihtoehdosta :D Joten mun silmään toi näytti vaan b:ltä :P Kiitos kun selvensit!

   Poista
  4. Useimmiten tavalliset ihmiset kirjoittaakin sen g:nä, mutta just korteissa, kirjoissa, kuvissa ja näköjään myös netissä näkee tuota toisenlaista versiota. :) Oletko pitkään opiskellut venäjää ja mitä olet tykännyt? :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hih, jepsukka taitaa tykätä pienistä bruneteista....pitäisikö Miran olla nyt mustis?! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...