perjantai 22. maaliskuuta 2013

päivän asuja

 


Jos joku ei vielä seuraa mua instagrammissa ja on harmitellut, ettei täällä blogissa näy koskaan päivän asuja, niin menkää ja liittykää NYT instagrammin seuraajiksi!! :) Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille, mulla on jostain syystä pitkästä aikaa sellainen oikeesti hyvä ja tyyni olo, ihanaa.... :)

Instagramiin tästä... :)


9 kommenttia:

 1. Kauniita asuja kaikki, mutta viimeisen kuvan asu on eniten mieleeni, hurmaava paita ja ihana tuo jakku !

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, paita on yksi minunkin suosikeista! :)

   Poista
 2. Minäkin tykkäsin kaikista noista asuista, mutta tuo keskimmäinen oli se, joka iski eniten!
  Aurinkoa viikonloppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin sopivan simppeli asu, kunnon laiskapäivän kokonaisuus, silloin kun ei oikein jaksa miettiä mitä pistää päälle ja haluaa valita mahdollisimman mukavat vaatteet.... :)

   Poista
 3. Kauniita asuja, keskimmäinen on ihan ykkönen! Seuraan jo instagramissa sinua. Itse melko uusi käyttäjä. Sain vinkin toiselta kaveriltani siellä ;) että tällä merkillä # on siel iso rooli. Esim. #friday#dinner# Sen kuvan voi sit löytää hakusanalla tuntemattomatkin helpommin. Tavallaan se on kuvan taggausta. Saitkohan mitään selvää tästä, mut kannattaa kokeilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö, ensin mä en tajunnut mitään, nyt selasin muiden instagrammeja ja ehkä tajusin mitä tarkoitat... :) Voiko niitä sanoja keksiä siis ihan itse (esim. tossa ekassa kuvassa #bagsbootsandbeyond #biker #jeans #blaablaa)?? Ja ymmärsinkö oikein, että risuaita tulee sanan edelle? Ja sit jos joku hakee sanaa "biker", niin saattaa törmätä mun sivustoon? Missä instagramissa on muuten hakukenttä?? Kiitos jo etukäteen! :)

   Poista
  2. Taisit kuitenkin ymmärtää :) Elikkä se # laitetaan sanan eteen ja jälkeen jos haluaa kuvasta taggailla useampia juttuja. Hakukenttä löytyy kun klikkaat kameran vasemmalla puolella olevaa tähteä, löytyy sit sivun yläreunasta. #huonosti#kirjoitetut#ohjeet# Tsemppiä! :)

   Poista
 4. Jäi vähän kesken eli mahdollisimman moni pääsis näin nauttimaan sinun kuvistasi. Paraskin neuvoja täällä ;) Eli nyt vain # tätä sanojen väliin niin tuleeko lisää tykkäyksiä/ seuraajia. Aurinkoista lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mä olen pääsemässä pikkuhiljaa kärryille.... ;) Ja heti muuten tuli tuntemattomat ihmiset tykkäämään! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...