keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Miten profiiliin saa kuvan??Hei kaikki Instagramin käyttäjät! Mä olen niin uusia tässä päivittämisessä, etten millään keksi, mistä ihmeestä saan profiiliini kuvan? Pystyykö kukaan vinkkaamaan? Kiitos!

Muuten ketä kaikkia seuraatte Instagramissa? Onko jotain hyviä sivustoja mihin minunkin olisi syytä tutustua?

5 kommenttia:

 1. Ite seuraan ainakin Lauren Conradia, jotenkin hauska päästä seuraamaan julkkiksen arkea :D Muita julkkiksia en seuraa, suurimmaksi osaksi vaan blogeja ja omia kavereita :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tosiaan mulla on akku loppu niin en voi tarkistaa, mut mun mielestä sä valitset eka vaan jonkun kuvan (instagramissa siis) ja sitten siellä oli kai valikko jossa voi laittaa sen kuvan profiilikuvaksi. En kyllä nyt tosiaan ole satavarma :D

   Poista
  2. Näköjään onnistuin saamaan sen kuvan! Turhaan yritin koneella, kun puhelimella se menikin niin näppärästi... :)

   Poista
 2. Kuvan saa vaihdettua menemällä puhelinappissa omaan profiiliin, valitsemalla "Muokkaa profiiliasi". Siellä kuva päällä pitäisi lukea "Muokkaa".

  Seuraan Instagramia aika lailla edellisen kommentoijan tavoin. Yksi suosikki on Sincerely Jules, jonka blogin löysin hiljattain ja jonka olen jo ehtinyt nimetä uudeksi tyyli-idolikseni :) Kannattaa ehkä käydä läpi sun seuraajien seuraamia tyyppejä, sieltä voi löytyä kivoja uusia tuttavuuksia.

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...