maanantai 11. maaliskuuta 2013

iPhone caseMä sain synttärilahjaksi uuden puhelimen, jippiiii! :) Mä en ole ikinä oikein välittänyt siitä, millainen puhelin mulla on, mutta nyt kun vanhassa ei enää toiminut juuri mikään muu kuin punainen luuri, niin iPhone tuli kyllä kuin tilauksesta!!! Ja myönnettäköön, onhan se kivaa, kun siinä on vaikka minkäläistä toimintoa ja näppäintä....iPadiin vuosia sitten hurahtaneena, iPhonesta ei voi olla tykkäämättä. :)

Mutta nyt on seuraavanlainen probleema: millainen kuori tai kotelo tms. kannattaisi hankkia? Kuulemma kyseinen puhelin on aika herkkä ja haluan muutenkin suojata näytön, sillä pidän aina puhelinta, avaimia ja muita pikkutavaroita pikkulaukussa ison laukun sisällä, niin en halua, että näyttö ja avaimet tms. hankaa koko ajan yhteen. Täällä on varmasti monia ihmisiä, joilla on näistä koteloista käyttökokemusta, joten vinkatkaapa, onko teillä suojakalvoa näytöllä, käytättekö noita silikonikuoria, nahkaista koteloa vai lompakkomallia?

Entä mistä löytyisi kivannäköinen versio, mutta mielellään ei mitään kolmensadan euron arvoista....?? Niin kovasti kuin tekisiki mieli pukea puhelin aina ykkösiin, niin jotenkin se tuntuu silti turhalta. Mä lähden nyt vaihtaa vaatteita, sillä sählytreenit odottaa.... Kuulemiin! :)

7 kommenttia:

 1. iPhone 5 on kyllä aika kiva! Itse sain sen joululahjaksi, ihan yllätyksenä. Ostin tällasen kotelon, tähän asti suojannut ihan hyvin:
  http://www.shoptravelfood.blogspot.com/2013/02/dvf-new-pieces-for-spring.html

  VastaaPoista
 2. Stockmannilla on ollut huokeita ja sieviä nahkaisia suojia, kannattaa vilkaista :)

  VastaaPoista
 3. Suosittelen suojakalvoa näytölle, sekä silikonista "takakuorta", joka peittää myös sivut ja kulmat. Vähän niinkuin tuossa ekassa kuvassa vasemmalla ylhäällä. Silloin puhelin pysyy napakasti kädessä kun sitä käytetään, ts. jos käyttää tuommoista erikseen olevaa koteloa, niin sillähän ei tee mitään silloin, kun puhelin luiskahtaa kädestä kesken puhelun :)

  VastaaPoista
 4. Jos merkillä ei ole väliä ja hintakin saa olla kohtuullinen, niin Teknikmagasinet tai Verkkokauppa on parhaat paikat hankkia suojakuoria. Stockmannilla oli minusta todella nihkeä valikoima suojakuoria, toki iPhoneen niitä taisi olla eniten. Ja muista sitten olla nirso sen suojakuoren värin ja kuosin osalta. Se peittää aika tehokkaasti puhelimen oman värin.

  Suojakalvo kannattaa hankkia, mutta en luottaisi pelkästään siihen, jos puhelin ja avaimet kulkee aina samassa osassa laukkua. Taidat siis tarvita vielä jonkun kivankotelon laukussa kuljettamista varten ;) -MK

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikista vinkeistä, täytyypä joku päivä syventyä asiaan tarkemmin ja käydä pyörähtämässä keskustassa... :)

  VastaaPoista
 6. ebay.co.uk! Tuolta saat halvalla kännykkääs suojakuoria, varsinkin iPhonelle on huima valikoima ja vieläpä edullisesti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästäkin vinkistä, täytyypä tutustua valikoimaan! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...