perjantai 22. maaliskuuta 2013

inspiration
(Kaikki kuvat lainattu randomisti.)

Tässä teillekin vähän perjantai-inspiraatiota! Mulle tulee tällaisista kuvista aina sairaan hyvä mieli ja hirveä hinku pukeutua itsekin kivemmin. Kute sanonta menee "you can never be overdressed or overeducated"...tosin mun ongelma pukeutumisen suhteen on ollut viime aikoina täysin päinvastainen... ;)

7 kommenttia:

 1. Tässä blogissa on ainakin tyyliä ja tietoa takana. I-Elina

  VastaaPoista
 2. Hei Elena, jos linkkaan kuvan niin voisitko kertoa mielipiteesi yhdestä austa? Ihan vain onko mielestäsi hyvä ja jos ei niin miksi?
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai! :) Kun noin nätisti pyydät ja kerta mun mielipide kiinnostaa... Pistähän linkkiä tulemaan! ;)

   Poista
  2. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/601220_183183605163965_140501128_n.jpg tuollainen =) jotenkin se ei vaan mun silmään ihan napannut,
   - Eric

   Poista
  3. Jaaa...mä odotin miesten asua ja ehkä jotain julkkista tai lehtikuvaa....onko kyseessä joku tuttusi vai miksi kysyt? :) no joka tapauksessa nätti tyttö, mutta kyseessä ei ole sellainen asu, johon itse kiinnittäisin kadulla huomiota tai ihailisin, ehkä mä olen vähän eri ikäluokkaa...? Pääasia jos kantaja itse viihtyy, mutta tuo on mielestäni kuin suoraan nelly.comista...ehkä kantaja vielä etsii omaa tyyliään... :)

   Poista
  4. Ok. joo on tuo yksi tuttuni. Itse tuskin edes asua koonnut, mutta jotenkin aluksi ainakin joku siinä ei kolahtanut ja vähän häiritsi, mutta voi johtua jopa, että ei ole henkilön oma normaali tyyli. Mutta kiitos paljon =)
   -Eric

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...