maanantai 18. maaliskuuta 2013

inspiration


(Kuva lainattu.)

Jotenkin muotiviikkojen jälkeen ja tähän aikaan vuodesta on tyhjä olo. Itse en jaksa noiden lumihankien keskellä innostua ollenkaan kesämuodista. Itse asiassa kesävaatteet ei muutenkaan ole mielestäni muotia. Ainakin mä itse arvostan kesävaatteissa käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä, ja korkokengätkin ovat viime kesinä jääneet aika lailla hyllylle seisomaan. Sitä paitsi koen turhana uusien kesävaatteiden ostamisen, kun vanhoillekaan ei ole tullut riittävästi käyttöä. Tulevaan syksyyn on taas vielä liian pitkä aika...

Ilmeisesti samat fiilikset ovat myös monilla muilla, sillä mistään blogeista tai muotisivustoista ei tunnu just nyt löytyvän mitään inspiraatiota. Siispä käännyt taas teidän puoleenne. Olisiko teillä mitään toiveita mistä haluaisitte lukea tai mitä postauksia ei ole pitkään aikaan näkynyt ja kaipaisitte niitä?

Yhden inspiraatiokuvan löysin kuitenkin VDF:n tulevan syksyn näytöksestä ja tämäkin kuva on aika kauneuspainotteinen. Mä tykkään tuosta hiusväristä (muistuttaa hyvin paljon omaanikin tällä hetkellä), tykkään tuosta luonnollisesta meikistä ja erityisesti rakastan tuota pinkkiä huulipunaa! Tuli pitkästä aikaa omaa Dioriani ikävä!! :)

Mulla on viikolla 14 talviloma ja mahdollisesti olisi tiedossa reissu Tukholmaan, siispä täytyy alkaa listaamaan kaikkia kauneustuotteita sun muita, mitä sillä reissulla pitää tutkailla.... Yksi tuotemerkki, joka mua erityisesti nyt kiinnostaa on Laura Mercier? Onko teillä kokemusta näistä tuotteista ja jos on, niin mitkä ovat suosikkejanne ja miksi??

Mä lähden nyt pesulaan ja illalla ois taas sählytreenit.... :) Kuullaan myöhemmin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...