sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

i am back
(Kuvat: Nathalie Schuterman)

Terve kaverit! Tulikin tahtomattani tällainen pieni blogiloma, johon on moniakin syitä.... Ei niistä sen kummempaan, mutta lyhkäisesti voin kertoa, että takana on aika mukava viikonloppu perheeni kanssa, iPad jäi suosiolla kotiin, enkä sitä kertaakaan kaivannut. Koin myös ensimmäistä kertaa elämässäni sen, mistä toiset vain kertovat.... Mähän en tosiaan ole koskaan ollut lapsi-ihminen, eikä mulla ole omia lapsia, mutta jestas, että oli mahtavaa huomata eilen, kuinka paljon kummityttöni minusta pitääkään, hih! Hänestä on tullut jo iso tyttö ja meillä tuntuu olevan kerta kerralta enemmän yhteisiä juttuja... Eilen mm. siivosin vanhemmillani vanhoja laatikoitani ja lahjoitin aika paljon kaikennäköistä tilpehööriä kummitytölleni. Hän kiitteli mua lukuisia kertoja, mutta parasta oli, kun hän tuli spontaanisti halaamaan mua tuntia myöhemmin, antoi suukon poskelle ja sanoi, että hän halusi tulla vielä kerran kiittämään mua. <3

Tavaroita siivotessani löysin mm. myös ala-asteen ystäväni-kirjan....oli hauskaa katsoa vanhoja kuvia ja huomata, kuinka monella tytöllä oli kohdassa "inhoan" - pojat. Löysin myös vanhoja kortteja ja rakkaita leluja, joita katsoessani meinaan vieläkin tirauttaa kyyneleen. Jokaiseen liittyy oma tarina, enkä voisi koskaan luopua nallestani, tutti-rekustani (joka on äitini ompelema) ja parista pienestä kissanpennusta...niiden kanssa tuli nukuttua ja reissattua lukuisia kertoja.... :)

Mutta se siitä herkistelystä. Yksi syy among the others on myös kevätväsymys ja mun vanha tuttu "kesämuoti ei jaksa innostaa". Siispä tähän inspiraatiopostaukseen päätin laittaa muutaman vanhemman kuvan Nathalie Shutermanin sivuilta, joissa näkyy vilaukselta IROn ja Rag&Bonen tulevan syksyn mallistoa.....tuo punainen jakku, musta jakku nahkaisilla yksityiskohdilla, Rag&Bonen nilkkurit ja harmaa lötköneule (ei akryylisenä) ovat todellakin mun ostoslistassa syksyä ajatellen!! Ehkä vedän tämänkin kesän perinteisesti farkkusortseilla, niin on sitten syksyksi enemmän rahaa käytössä...?

Tänään varattiin muuten Tukholman risteily lomaviikolle. Ilmainen lahjakortti tuli niin sopivaan hetkeen, että nyt odottaa huippuhytti telkkarilla, illalliset ja aamiaiset, eikä tarvinnut maksaa vielä mitään. Pieni loma varmasti piristää ja on hyvä mieli, kun koirillakin on hyvä hoitaja! ;) Huomenna palaan asiaan paremmalla postauksella, mutta nyt toivotan kaikille ihanaa sunnuntain jatkoa ja mä lähden tästä saunaan..... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...