perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hyvää naistenpäivää!

Huomenta kaikki! Halusin toivottaa kaikille teille naispuolisille lukijoille hyvää naistenpäivää, juhlapäivää, jonka itse yhdistän aina kevääseen, aurinkoon, kukkiin ja lukuisiin hymyihin! Muistakaa tänään(kin) nauttia siitä, että olette naisia, eikä haittaa vaikka naamanne olisi typerässä virneessä kassajonossa tai bussissa!

On hassua, miten maassa, jossa naisten oikeudet ja elämä on niin toisenlaista kuin joissakin muualla päin maailmaa, unohdetaan iloita tästä ihanasta päivästä. Tänään jos koskaan on syytä pistää hame päälle ja olla ylpeä siitä! Tähän perään halusin jakaa muutaman hauskan lausahduksen Sinkkuelämästä, sillä nämä jos mitkään on sellaisia juttuja, joita vain naiset voivat ymmärtää.... ;)(Kuvat: we heart it)

Näillä sanoilla - Hyvää naistenpäivää!! :)

8 kommenttia:

  1. Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutta tuntuu että tämä alkaa olla yksi lemppariblogeistani! Kiitos Elena ihanista postauksista! Sulla on muutenkin mahtava tyylitaju ja tämä postaus sai hymyn huulille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi kauniista sanoista, et varmaan uskokaan, kuinka paljon tällainen palaute lämmittää mieltä! Toivottavasti jaksat jatkossakin seurata ja aurinkoista kevään jatkoa sinulle! :)

      Poista
  2. Hyvää naistenpäivää sinnekin! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, ihanaa naistenpäivää myös sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos, sitä samaa sinullekin! :)

      Poista
  4. Minulla on sinulle haaste blogissani.

    -Mia http://mias-mia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, voisinpa toteuttaa seuraavaksi, niin ei tartte itse miettiä, mistä kirjoittaisin! ;)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...