keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Bags Boots & Beyond in Regina

Jonkin aikaa sitten minua ja blogiani pyydettiin yllättäen Regina-lehteen (osa varmasti jo huomasikin Instagrammin puolella). Regina on uusittu kirjallisuuslehti ja ilmestyy nyt sekä Suomessa että Virossa, ja mua pyydettiin haastatteluun sillä perusteella, että blogini on niin chic lit -henkinen.... :) Se, että blogiani "melkein" verrataan Sinkkuelämään tai Bridget Jonesiin on vähintäänkin imartelevaa, mutta nähdessäni kysymykset ja Sinkkuelämään viittaukset innostuin asiasta toden teolla. 

 
Mulla oli kunnia olla mukana Reginan toisessa numerossa. Kun taas ensimmäisessä numerossa haastattelussa oli sellainen blogi kuin Tickle Your Fancy, moni varmaan tunteekin... Aikamoista, että Bags Boots & Beyond löydettiin tästä blogimerestä! ;)


Vaikka sain vastata kysymyksiin pitkästi ja vastauksistani pidettiin, sivun koko rajoitti ajatuksenlentoani ja nyt kyllä hieman harmittaa, ettei kaikkia juttujani painettu. Dääääääm, mun täytyy varmaan oikeesti hankkia joku viikkopalsta, että pääsen purkamaan kaikkia tuntojani jonnekin, hih! ;) Mutta joo, tällainen juttu tällä kertaa ja jos Regina tai haastattelu kiinnostaa, niin kipittäkää nopeasti lehtihyllylle! :)

Kiitos Reginalle! :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, eipä ole montaa kertaa aiemmin pyydetty lehtihaastattelua! ;)

   Poista
 2. Sain just Suomesta tuliaisiksi uuden Reginan ja luin heti haastattelusi! Hienoa!
  ps. ystäviäni on ideoimassa ko lehteä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, no maailma on kyllä pieni!! Ja kiitos, onpas kiva kuulla, että vartavasten luit, tosin kaksi suosikkikohtaani jäivät pois, höh... :)

   Poista
 3. Upea juttu!!:)-sofia

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...