sunnuntai 3. helmikuuta 2013

STYLEBY - Linn Hägglund


Oi hitsin hitsit - nyt on kyllä pakko juosta lehtihyllylle! Tai juosta ja juosta....olo on vieläkin flunssainen ja urheilu tai ulos meno on viimeisenä mielessä tällä hetkellä. Mutta tässä olisi niin oiva lehti mitä voisin lueskella kylpytakissa ja villasukissa sohvalla just nyt!

Olen aiemminkin kertonut Elin Klingin Styleby -lehdessä olevasta artikkelista, jossa esitellään yhden naisen tyyliä. Vastaavan jutun olen tehnyt täällä blogissa myös omasta tyylistäni (voit lukea sen tässä). Aina kyseinen tyyli ei iske, mutta jos kyseessä on inspiroiva juttu, niin ostan aina lehden ja leikkaan jutun itselleni talteen inspiraatioksi. Nyt vuorossa on Elinkin hyvä ystävä Linn, ja sen perusteella mitä olen vuosien saatossa nähnyt, hänen tyylinsä iskee muhun ihan kumpillä!! Ja huomatkaa tuo to die for - käärmekuosinen paita alakuvassa! Jessus, pakko selvittää mistä se on ja hankkia jostain vastaava!!!!!!! :)

2 kommenttia:

  1. Kuvatekstissä lukee, että se on Chloé'lta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, sen jälkeen kun postasin tämän jutun, niin keksin keinon suurentaa kuvaa ja olen jo lukenut koko artikkelin! ;)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...