keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Please Be Mine!

Viikonlopun kohokohta oli se, kun voitin ebaystä nämä huikean makeat Phillip Limin nilkkurit ja vieläpä aika hyvällä hinnalla! Tänään tuli ebayn kuittaus, että kengät ovat lähteneet matkaan, joten ehkä mä nyt uskallan jo hiukan fiilistellä. :)

                                    

Oli täysi sattuma, että löysin nämä kengät ebaysta, sillä nämä on jo aikoja sitten loppuunmyyty joka paikassa, mistä vaan pystyy tilaamaan ne Suomeen ja nämä on vielä täysin käyttämättömät!! Sen lisäksi, kaiken arpomisen jälkeen, kokokin näyttäisi olevan nyt juuri se, mikä mulla pitääkin olla.... Mä niin toivon, että kaikki menee putkeen ja nämä on hyvät ja siihen asti kunnes ne saan, aion kyllä pitää kielen keskellä suuta ja varpaat ristissä! Oi, nämä on niin täydelliset hameiden kanssa, mutta aika herkulta näyttää myös tuo tummien farkkujen ja nilkkureiden yhdistelmä.... ;) Nyt ei sitten muuta kuin odottelemaan, tässä voi tosiaan tovi mennä, ennen kuin nämä tulee maailman toiselta puolelta!

(Kuva lainattu: Instagram Hedvig Opshaug)


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Todellakin, sen lisäksi että se olisi noin yleisesti ikävää, niin mä en kestä, jos en pääsekään heti mallaamaan kaikkia visioituja asukokonaisuuksia päälle!! :)

   Poista
 2. Oi, onpa ihanat! Kiva, vähän erilainen korko ja stylet kärjet! Onnea uusista beibeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos, jahka ne vielä kotiutuu.... ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...