tiistai 19. helmikuuta 2013

perfection

(Kuvat: Zimbio)

Nämä muotiviikot ovat kyllä niin suolaa ja hunajaa haavoille samaan aikaan!! Tavallaan tekisi mieli olla siellä missä tapahtuu, ja suoraan sanottuna potuttaa tuo jatkuva lumisade ja sama toppatakki joka päivä, toisaalta taas luojan kiitos että on netti ja muotiviikot, sillä Oliviaakin pääsee ihailemaan joka päivä, unohtamatta kaikkia inspiroivia katumuotijuttuja.... Tänään oli taas sellainen päivä, että tulin kotiin kaikkeni antaneena, mulla on vieläkin hirveä yskä, joten emmä kai vielä ihan terve ole, ja kai siitä syystä on jotenkin veto pois koko ajan, urheilua en ole edes miettinyt. Joten illan saldo koiralenkin jälkeen on ollut tiskikoneen päällelaitto, kaksi jaksoa täydellisia naisia ja nyt puoli tuntia googlettelua. Päivän opetus? Tarviiko sellainen olla joka päivä? ;) Kuullaan taas, kauniita unia! :)

8 kommenttia:

 1. Vau, mikä asu! Jos luettelisi kaikki osat erikseen, asu kuulostaisi oikeastaan kaamealta, mutta toi toimii käsittämättömän hyvin. Tai sitten se johtuu siitä, että vaatteita kantaa Olivia Palermo. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on aika jännä asu, näyttää erikoiselta tuon hameen ja takin yhdistelmä. Hame on siksi jännä, että nyt luulisi kynähameiden olevan pinnalla ja Olivia on valinnut hameelleen aika jännän mitan. Samaten tuon kengän sivuprofiili on jännä, kun korko on niin kaukana ja kengän kärki on pyöreä, vaikka koko ajan toitotetaan kapeita kärkiä! No ainakin se on ajatuksia herättävä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kellään ei kyllä ole samanlaista yhdistelytaitoa kuin Olivialla, mutta jotenkin hänen päällään kaikki näyttääkin niin sairaan hyvältä! Mä en ihan näe identtista asukokonaisuutta itseni päällä. :)

   Poista
 3. Jotkut ne näyttää aina niin upeilta!
  Mulla oli kanssa tänään sellainen päivä että sen opetus jäi ainakin multa väliin.
  Ehkä huomenna olen aikaansaavampi.

  VastaaPoista
 4. Ihana Olivia ja asu! Ei tulis omalla kohdalla mieleen yhdistellä ihan noin, mutta Olivialla näyttää taas upealta:-) -sofia

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...