sunnuntai 17. helmikuuta 2013

päivän asuOnpas ollut työntäyteinen viikonloppu, aika on mennyt kuin siivillä ja vaikka hommia on riittänyt, tuntuu kuin en olisi kerinnyt tekemään oikein mitään.... Kello on jo 20:34, joten saapi olla jääkö kynsien väsäily huomiselle..?

Tässä viikolla nähty päivänasu. Neule on Uterque-suosikkini ja kaulakoru on uusi Lulu Frostin koru, josta kerroin. Aluksi säikähdin sitä kimalletta, sillä koru oli luonnossa paljon enemmän bling ja paljon sinisempi kuin kuvissa, mutta aikani sitä tuijoteltuani totesin, että tykkään siitä! Ja samainen neule ja koru pääsivät tänäänkin päälle astetta rennommassa kokonaisuudessa ja saivat kehuja, joten ei kai se pahasti mennyt pieleen. Mä yritin ottaa kuvia lähempää, mutta nyt huomaan, ettei tosta korusta edelleenkään saa mitää selvää, joten täytyy ottaaa erikseen pelkkiä korukuvia.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! ....ja kirppariostajia muistuttaisin tarkistamaan maileja / hoitamaan maksuasian. Kolme pakettia odottavat pakattuna matkaan lähtöä.... ;)


2 kommenttia:

  1. Tuo koru on u-p-e-a! Uskaltaako kysyä sen hintaa? :) Tuollainen kelpaisi omankin vaatekaapin piristykseksi. Ja tuo hiusväri sopii sinulle loistavasti! Näissä ulkokuvissa pääse vasta kunnolla oikeuksiinsa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos! :) Mä en mielelläni puhu täällä hinnoista, mutta Lulu Frostin kaulakorujen edullisimmasta päästä oli tämä, toivottavasti tämä tieto auttaa. ;)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...