maanantai 4. helmikuuta 2013

Oscar - that's his name, isn't it?


(Kuva lainattu.)

Kun näin tämän raidallisen Oscar de la Rentan iltapuvun ensimmäistä kertaa, niin en voinut tehdä muuta kuin ihalla!! Yleensä en ole isojen helmojen perään, mutta tuo raitakuosi ja korkea vyötärö tuovat mekkoon sitä jotain. Ja vaan saisin pukea jonnekin iltapuvun, niin tämä olisi se! Oscarilla on muutenkin aina ihania mekkoja ja niistä tulee aina mieleen se Sex and the Cityn jakso, jossa Carrie ihailee Oscar de la Rentan mekkoa lehdessä, mihin Alexander Petrovsky vastaa, että hän soittaa Oscarille ja pyytää mekon. Ja kun Carrie kysyy: "Oscar?" Petrovsky vastaa: "Yes, that's his name, isn't it?". Ja sitten se ihana kohtaus, kun Carrie vihdoin avaa laatikon ja saa kyseisen mekon, ja kun hän pyörtyy mekossa ja tanssii se päällä hitaita McDonald'silla......hih....I guess I'm a hopeless romantic! ;)

P.S. Silläkin uhalla, että tämä kommentti pilaa koko ihanan postauksen, todettakoon nyt, että pahempaa kuin maantai ja töihin meno väsyneenä, on ainoastaan maanantai ja töihin meno sairaana...blaah.....kunpa tää flunssa jo hellittäisi!! Harmittaa jättää sählykin tänään väliin, nyt kun en ole muutenkaan viikkoon urheillut!!

2 kommenttia:

  1. Ei pilannut loppukommentti postausta.. Rakensin pilvilinnat jo ensimmäisellä osiolla! ;) Upea tuo raidallinen, mutta tuo vadelman punainen hipoo täydellisyyttä oioi <3 Tulee mieleen ihan pöydällä komeileva ruusukimppu.. Kuka nyt ei sellaiseen haluaisi pukeutua? Ja eikö se niin mene, että hinnasta viis, jos se iskee täysillä niin on hintansa arvoinen? Heh mä en edes halua tietää paljon tuommoinen luomus maksaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, parempi vaan, ettei masennu liikaa!! ;)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...