sunnuntai 24. helmikuuta 2013

obsession

Mun pitkäaikainen unelma, joka on viime viikkoina muuttunut todelliseksi pakkomielteeksi ovat tällaiset ohuet kultaiset sormukset, joita voisi pitää myös sormenpäissä. Olen yrittänyt googletta ympäri ämpäri mistä näitä löytyy, mutta kun sormusten koot tuottaa myöskin ongelmia, enkä jaksaisi maksaa turhan kalliista sormuksista ja tilailla niitä lahden takaa, sillä riskillä, että ovat vielä väärän kokoiset, niin vähän on tuntunut vaikealta löytää niitä euroopastakaan!! Osaisiko joku auttaa tai tiedättekö saisko näitä jostain ketjuliikkeestä tai vaikka kultaliikkeestä hyvällä hinnalla? Mä en tarvitse kahtakymmentä sormusta, vaan pari tai kolme voisi riittää.... anyone?? :)

(Kuvat lainattu.)


8 kommenttia:

 1. Teetä kultasepällä, ei varmasti maksaisi paljoa. Itse olen teettänyt suurimman osan koruistani ja saa ainakin juuri sitä mitä haluaa :) Voit viedä vaikka vanhoja kultakorujasi mistä sormukset voidaan tehdä, niihin ei paljon materiaalia tarvita. Helsingistä löytyy hyviä kultaseppiä :)
  -a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos vinkistä!!! Enpä tullutkaan ollenkaan ajatelleeksi tuollaista! Osaisitko sanoa, missä päin pääkaupunkiseutua olet omat korusi teettänyt?? :)

   Poista
 2. Pikkusisko oli ihmetellyt tuollaisia ohuita sormuksia joku päivä Gina Tricotissa. En oo silti ihan varma, että oliko ne ihan tuollaisia pelkkiä kultaisia vai oliko niissä jotain muita koristeita, mutta kuulemma olivat ohuita ja niitä voi pitää just tuossa sormen päässä ja puolessa välissä. :)

  VastaaPoista
 3. Mä tilasin omani Etsystä, sieltä niitä löytyy pilvin pimein. Tilasin sieltä ensin parilla eurolla sellaisen mitan, jolla pystyi määrittämään sormuksen koon (varmaan näitä olis löytynyt lähempääkin kyllä...), ja sitten tilasin oikeankokoiset sormukset.

  VastaaPoista
 4. Hei, kiitos kaikista vinkeistä! :)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa piipahtaa Bulevardin Nougat liikkeessä, siellä oli tollasia kultaisia ohuita sormuksia. Mulla itellä tollasia myös ostoslistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyypä vaikka lomaviikolla piipahtaa siellä! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...