maanantai 4. helmikuuta 2013

Kyle Richards closet


Jessus mun silmät vuotaa, ja mun nenä vuotaa samaan aikaa kun sen on tukossa!! Huoh... katsoin tässä pari jaskoa BH Täydellisiä naisia ja innoistuin taas googlettelemaan kuvia Kyle Richardsin vaatehuoneesta. On se kyllä aika ihana!! Katsokaa nyt, yhdellä hyllyllä on ruskeita kenkiä ja laukkuja, toisella mustia, toisella vaaleita, toisella värikkäitä....ja multa kun puuttuu ne yhden värilliset kengät, yhdet nudet.....ruskeista puhumattakaan..... Mä olen kyllä myös kova kierrättämään vaatteita, mutta silti!!

Nyt mun vaatteet on järjestetty tyylii paidat yhdellä tangolla, mekot toisella, hameet kolmannella jne. ja sitten ne tangon on värijärjestyksessä, mutta tekisi kyllä mieli järjestää kaikki tollein pelkän värin perusteella. Jotenkin vaan tuntuu, että Kylen hengareissa on pelkkiä yläosia, eli missä mm. kaikki hameet on??

Ja vielä Kylesta....mullahan on tapana ylläpitää kielitaitojani lukemalla lehtiä eri kielillä, sekä lukemalla joitain kevyitä kirjoja. Mietinkin, jos seuraavaksi ostaisi Kylen kirjan: Life is not a reality show. Onko kukaan lukenut tai nähnyt onko siellä paljon kivoja kuvia?? Inspiraatio on nimittäin kaiken a ja o, ja kun inspiraatiota lukemiseen löytyy, kieli tarttuu itsekseen.... :)

(Kuvat lainattu.)

12 kommenttia:

 1. Kelpais tännekin tuo vaatehuone sisältöineen:)) -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aijaa, jopa pelkät laukut riittäisi! :)

   Poista
 2. Mahtaa olla hyvä tuoksu noissa hajuvesissä, kun koira viihtyy niiden alla.

  Olen yrittänyt ratkaista vaatteiden säilytystä rekkien avulla, kun komerot ovat täyttyneet. Mutta homma on vielä vaiheessa. I-Elina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteiden järjestäminen on kyllä ikuinen ongelma!!! Käsittämätöntä... :)

   Poista
 3. Pitää olla jonkin verran pätäkkää että tuollainen vaatekaappi mahdollistuu.. Jestas kuinka upeita laukkuja, kenkiä ja vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei noita ihan peruspalkalla ja Suomen veroprosenteilla hankita! ;)

   Poista
 4. Flunssa ja poskiontelontulehdus täälläkin :(

  Kaikki on todella hyvin näkyvillä Kylen vaatehuoneessa, eli monet vaatteet ja asusteet eivät varmasti jää unohduksiin ja siksi käyttämättä :)

  Ostin Kylen kirjan heti kun se ilmestyi, mutta olin hieman pettynyt sillä se keskittyi enemmän perhekuvioihin kuin tyyliin eli kuvittelin että siinä olisi ollut enemmän muoti- ja kauneusvinkkejä.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, niitä mäkin olisin toivonut! Tosin, mikäli siellä on jotain parisuhdevinkkejä, niin ehkä niistäkin pitää oppia....17v saman miehen kanssa Beverly Hillsissa kuulostaa kyllä aika hyvältä suoritukselta! ;)

   Poista
 5. Olen jäänyt koukkuun Beverly Hillsin täydellisiin naisiin!! :) Kyle on lempparihahmo sillä hänessä on tyyliä ja persoonana hän on räiskyvä ja hauska. Aivan mieletön tuo hänen vaatekaappi. Olen ihastellut hänen Chanelin laukkuja joita vilahtaa joka jaksossa. Niitä näyttää riittävän... :)

  -Mia http://mias-mia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muutama Chanel vaan....ja kaikki vielä värijärjestyksessä! :)

   Poista
 6. Olen koukussa Miamin täydellisiin naisiin, Ruotsin kolmosella menee parhaillaan Miamin kakkoskausi. Siellä vilisevät niin kauden Limited Edition-Chanelit kuin krokotiili-Birkinit :D Lisäksi on mukava katsella sarjaa jossa itselleni ennestään hyvin tuttuja maisemia.

  Ensi viikolla tämän BH:n tilalla alkaa OC:n kuudes kausi. Ihmettelen miksi eivät esitä Miamin tai DC:n ykköskausia vieläkään, tai jatka Atlantaa siihen mihin jäätiin.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää yrittää noita muitakin katsoa, mutta New York ja OC ovat kyllä olleet vähän pettymyksiä... :) Noita muita en olekaan vielä katsonut...

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...